2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شب قبل زایمان تا ظهر فرداش فکرمیکردم دلپیچه دارم بعد فهمیدم درد زایمانمه دومی رو هم کیسه ابم پاره شد ...

زایمان طبیعی خیلی درد داره ؟میشه توصیف کنی؟

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
شب قبل زایمان تا ظهر فرداش فکرمیکردم دلپیچه دارم بعد فهمیدم درد زایمانمه دومی رو هم کیسه ابم پاره شد ...

ای جان چ راحت انشالله ماهم زایمان راحتی داشته باشیم اینجا که خانوما خیلی میترسونن ادمو از دردای وحشتناک

من 9 روزه زایمان کردم به خاطر اینکه قلب نینیم خوب نمیزد دکتر دستور ختم بارداری داد.. توی 38 هفته و 2 روز...

ساعت 3 ظهر سوزن فشار زدن بهم ساعت 7 کیسه آبم پاره شد و دردای اصلیم شروع شد ساعت 8:10 هم نینی به دنیا اومد..

زایملن طبیعی خیلی سخته اما باور کن خدا اینقدر خودش کمکت میکنه که باورت نمیشه 

من خیلی میترسیدم خیییییلی زیاد اما الان زایمان شده برام یه خاطره خیلی خوب 

سخت هست اما اونقدرررر که بعضیا ادمو میترسونن اصلا نیست... 

من 9 روزه زایمان کردم به خاطر اینکه قلب نینیم خوب نمیزد دکتر دستور ختم بارداری داد.. توی 38 هفته و 2 ...

من اگه میدونستم دردش قابل تحمل آمپول فشار نمیزدم

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
زایمان طبیعی خیلی درد داره ؟میشه توصیف کنی؟

بالاخره درد داره ولی خدا خودش تحملش رو میده ولی من نه قبل زایمان در نه الان بعد دوتا نمیترسم و بازم دوست دارم بچه بیارم خیلی خاطره ی خوبی دارم حالا فکرنکنید خوش زا هستم ولی خیلی شیرینه اون روز ان شاالله همه باردارا به سلامتی زایمان کنن 

مادرم با حجابم میگذارم مرهمی بر زخم تو...

چرا کیسه آب پاره میشه

آموزش بورسبه صورت مبتدی و با زبان ساده در این کانال لینک:navasanbazrexa@ همراه با تحلیل