2821
2789
عنوان

تل کشتم

108 بازدید | 7 پست

سلام  خانومای  مهربون...تل  من   دیشب  تاحالا  کار   نمیده..

ویدوگرام  دارم  و  در حال  اتصال  میزنه..فیلترـشکن  خوب هم  هرچی  گشتم  نبود همشون  قط  میشن  و به  پنج ثانیه  نمیکشه  ...میشه  اگه  میدونید  ی تل.گرام.بدون  فیل.تر..یا  فیلتر.شکن خوب باعکس  بفرستین

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بجای فیلتر.شکن از پ.روکسی استفاده کن😐😐

یکم توی دان کردن فیلم و عکس اذیت میکنه ولی واسه پی دادن عالیه👌🏻

از اون جایی هم ک فیلتر.شکن نت زیاد میبره، با پ.روکسی خیلی ب صرفه تر میشه

طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید
برو تل طلا وصل کن بزن تو اینترنت تل  طلا دانلود کن  تل طلایی رو نمیگما (تل طلا)

میشع  عکسشو بفرستی..اخه توگوگل  و  گوگل پلی زدم..تلگرام  طلایی اورد.تل  طلا  نیورد

پلاس مسنجر با ف یلتر ش کن توربو راه حل خیلی خوبیه

منم ی پسرم با ۱۰۰۰ تا سوال و درد و دل ک نیاز دارم به خواهرم بگم اما خواهری ندارم . تو این سایتم واسه اینکه درد و دل کنم و کمک‌کنم و تو حرفه خودم یعنی بیزینس و یا تو روانشناسی کمک کنم . اینجام ک داستان های طنز و بخونم شاید حالم بهتر شه . من توی تایپیک های زنونه نمیرم ، توی عکس بازی هاتون نمیرم ، به ذات مرد وقیح وامثالهم تف میندازم . منم داداشتونم ،پس توهین نکنید بابت حضورم . و اینم بگم ک سنم کمتر از خیلیاس اما سن عقلیم بخاطر نحوه بزرگ شدنم ۳۱ ساله پس ازم سن نپرسید لطفا ک چن سالمه چون هرجا گفتم بعدش تهمت دروغ و عقده و  ... بهم بستن پس از گفتن سن معذورم و فکر کنید دارید با ی مرد ۳۱ ساله حرف میزنید
2790
2823
2791
2779
2792