2777
2789
عنوان

بارداری

50 بازدید | 1 پست

سلام .اقدام برای بهردهری دارم امامن پنج سال پیش بعد از زایمان اولم درگیر درد لگن و زیر شکم شدم وگرفتگی های نسبتا شدید و همراه بادرد هنگام اجابت مزاج در زمان پریودی هام میشدم چندین و پند بار آزمایش دادم و سونو گرافی و حتی هیستو گرافی انجام دادم اما تو هیچکدوم از سونو گرافی هام فیبرومی مشاهده نشده و حتی در هیستو گرافی هم اسمی از فیبروم نبردن و پزشکان گفتن چیزی نیست و به احتمال عفونت لگن در بیمارستان دو شبانه روز انتی بیوتیک دریافت کردم تا ششماه خوب شدم اما دوبار برگشت علائمم بی نهایت شبیه فیبرومه و درد لگنی مزمن و ازار دهنده دارم و البته بیکسال برای بارداری اقدام کردم اما متاسفانه باردار نشدم ضمنا اینکه شوهرم واریکوسل داشتن وعمل شدن و در حال مصرف دارو بعد عمل هستن و ۶ماه از عملشون داره میگذره میخواستم ببینم چطوری مطمئن شم فیبروم دارم یا نه ایا روش دقیقی وجود داره مثلا ام ار ای و دوم اینکه ایا علت عدم بارداریم تنها شوهرم هستن که اسپرماش ۱۰ م هستش یا ممکنه از منم باشه به احتمال فیبرم .خواهش میکنم راهنماییم کنید پنج ساله عذاب میکشم

تو رو خدا برای سلامتی نی نی کوچولوی من که تو راهیه و بزودی میاد که من دردهام رو فراموش کنم صلوات بفرستین ودعا کنید.