2777
2789
عنوان

عفونت ادرار😢😢

248 بازدید | 24 پست

خانمای گل میشه راهنماییم کنید

من چند روزی بود تکرر ادرار داشتم و ادرارم کامل تخلیه نمیشد رفتم ازمایش دادم گفتن عفونت ادراری داری دکتر گفت شدیده باید حداقل ۳ روز بستری بشی

ولی بچم کوچیکه ۱۰ ماهشه نمیتونم ولش کنم

فعلا واسم دوتا قرص نوشنه گفت تا ۱۰ روز بخور 

بعد باز بیا ازمایش بده

چیکار کنم بنظرتون😢😢😢

💕💕💕هر کی این امضا رو میبینه آرزو میکنم غم به دلش راه پیدا نکنه ....لبت خندون باشه دوست عزیزم🙂

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قرص بخور 

دکتر میگه چون بچه شیر میدی نمیتونم قرص قوی بهت بدم

امکان داره عفونتت باز برگرده

💕💕💕هر کی این امضا رو میبینه آرزو میکنم غم به دلش راه پیدا نکنه ....لبت خندون باشه دوست عزیزم🙂

سبزیجات و آب و کاهو خیلی زیاد بخور 

شربت زعفرون بخور 

با غذاهات سیر بخور

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

قرص جوشان ویتامین سی 

بگیر همش بخور 

سریع عفونت دفع میکنه 

به من دکترم گفت 

او را نه تنها دوست داشتم                                                      بلکه همه ذرات تنم                                                                او را میخاست  
عزیزم منم داشتم البته دکتر نگفت شدیده.سفکسیم ۷ روز خوردم.دوباره آزمایش دادم که خوب شدم.

واسه منم همینو داده روزی ۱ دونه

قرصا خوبت میکنن خیالت راحت

خیلی تو فکرم نمیدونم چیکار کنم

قرصاتو بخور  اگر میخوای زود خوب بشی ...فقط و فقط و فقط اب بخووورررر ...انقدر بخور ک دو دقیقه ی ...

اب که خیلی میخورم حتی شده به زورکه حالت تهوع میگیرتم

سبزیجات و آب و کاهو خیلی زیاد بخور  شربت زعفرون بخور  با غذاهات سیر بخور

باشه عزیزم حتما میخورم ممنون

مایعات زیاد بخور عزیزم هندوانه زیاد بخور

از وقتی فهمیدم عفونت گرفتم خیلی میخورم

قرص جوشان ویتامین سی  بگیر همش بخور  سریع عفونت دفع میکنه  به من دکترم گفت

جدی؟واسه شما جواب داد