2777
2789
عنوان

دیزی سفالی

307 بازدید | 12 پست

خانما من دیزی رو توی دیزی سفالی طبخ کردم و گذاشتم داخل فر تا کاملا بپزه

وقتی پخت بوی خاک گرفته بود

و نشد بخوریم

اینترنت سرچ کردم نوشته دفعه اول باید شیر بجوشونید یا ماست بریزید داخلش

ولی مادرشوهرم این کار رو هم نکرده و بوی خاک نمیده

کسی همچین موردی دیده؟ راه حلی داشتید براش؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادر شوهرم واسه ما اول روغن مالیش کرد و گذاشتش توی فر،بعد داد بهمون 

مادرشوهرم گفت روغن بزن

اینترنت سرچ کردم گفته بود شیر چون چرب هست باید بجوشه داخلش تا منافذش بسته بشه

حالا اینکار رو میکنم ببینم چی میشه

بچه ها الان چند شده 

دو تا داشتم دادم همسایه م ....

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

من چیزی توش نجوشوندم!فقط گذاشتم دو ساعت تو قابلمه پر آب که هوای منافذش خالی بشه بعدم با روغن چرب کردم و گذاشتمش رو شعله پخش کن رو گاز!فکر کنم جنس دیزیت مشکل داره خوب لعاب کاری نشده

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  
دونه ای 7-8 تومن تا ده تومن هست چرا اتفاقا خیلی سالم هست طبخ درون این سفالی ها

آشپزخونه م کوچیک بود 

فر رو که روشن میکردم میپختیم اجاقم فر داره خیلی داغ میکرد ...استفاده نمیکردمش

دو سال اون خونه نشستم دیگه همسایه م خوشش اومد دادم بهش ...

ولی باز بخرم خیلی خوب بود ...

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز