سلام مهربونا ، ظهر جمعتون بخیر، من امروز عضو این سایت خوب شدم ، البته خیلی اوقات چیزی رو سرچ کردم تو نت و جوابمو تو این سایت خوب از تاپیکهای مفید شما گرفتم ، اما امروز تصمیم گرفتم عضو این سایت بشم ، چون تصمیم گرفتم یه نذری کنم و دوست داشتم اینجا با شما دوستای خوبم به اشتراک بزارم و لحظه لحظشو باهاتون شریک شم،
من مجردم ، بارها رابطه ای رو شروع کردم ولی هربار به بن بست خوردم و بی نتیجه بوده ، حالا متوجه شدم دلیلش توکل نداشتن بوده ، از خدا نخواسته بودم اونی که بهترینه وارد زندگیم کنه ، اگر هم خواسته بودم صبر نداشتم و خودم دست به کار شدم و نتیجش هم هیچ وقت خوب نبوده ، حالا تصمیم گرفتم فقط و فقط از خودش بخوام و منتظر اعجازش تو زندگیم باشم ، رو این حساب تصمیم گرفتم ختم چهل روزه یاسین رو با توکل به خدا و توسل به حضرت فاطمه انجام بدم و ثوابش رو هدیه کنم به محضر پاک حضرت فاطمه ،
از فردا صبح که روز شهادت امام صادق(ع) هست شروع میکنم ، به امید خدا همینجا از حاجت روا شدنم براتون میگم ، ازتون میخوام اگر تاپیک منو خوندین برای حاجت رواییم دعا کنید، ازتون ممنونم،
البته من قبلا هم ختم چهل روزه یاسین رو انجام داده بودم و وسطای چله برام یه خواستگار خیلی خوب اومد ، ولی با ندونم کاری از دستش دادم ، ایرادای بی منطق گرفتم و گاهی که یادش میوفتم سخت پشیمون میشم ، اما میگم شاید اون آدم قسمتم نبوده ، و اگه خدا اونبار یه موقعیت خوب برام فرستاد باز هم میفرسته ، موضوع بعدی اینکه از ابتدای امسال یه چیزی تو وجودم گفت که هرحاجتی داری بعد از خدا از حضرت فاطمه بخواه ، و هربار اینکارو انجام دادم و به ایشون توسل کردم به بهترین حالت ممکن جوابم رو دادن و واقعا شگفت زده شدم ، تا الان هربار صلوات نذر کردم و هدیه کردم به محضرشون ، اینبار برای ازدواجم چله یاسین نذر کردم،میدونم بازم به بهترین حالت ممکن حاجت روا میشم ، از شما هم میخوام برام دعا کنید ، روزی رو میبینم که خبر حاجت روا شدنم رو اینجا باهاتون به اشتراک میزارم ، خدایا همه دخترای مجرد که دوست دارن ازدواج کنن رو به خواستشون برسون و جفت الهیشون رو نصیبشون کن ، آمین یا رب العالمین