2777
2789
عنوان

محیط کاری پزشکی

3584 بازدید | 37 پست

سلام خانوما

میخواستم بدونم کیا شوهراشون پزشکن یا کارشون تو درمانگاه و بیمارستانه؟

من شوهرم تزریقات درمانگاه کار میکنه و  اخلاقش عوض شده باهام سرد شده قراره بریم مشاوره اگه اون گفت جدا میشیم. چون نمیتونم تحمل کنم رفتارای سردشو و رابطه ش با همکاراش که مراعات نمیکنه. افسردگی گرفتم. تپش قلب گرفتم و با محبت خیلی سعی کردم همسرم جذب خودم باشه ولی بی فایده بوده. اونم میگه تحمل کن همینه که هست. کسی هست که شرایط منو داشته باشه یا تو آشناهاتون کسی رو میشناسین با همچین مسئله ای روبرو باشن؟ من خیلی تحقیق کردم و فهمیدم محیط درمانگاه و بیمارستان اصلا خوب نیست گرچه همه جا اینجور مسائل دیده میشه ولی بیمارستان دیگه آخرشه..اگه میدونستم شغلش اینجوری میشه هیچوقت باهاش ازدواج نمیکردم . دعا کنید برام خیلی حالم بدروزامو به زور میگذرونم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من کل خانواده ام بیمارستانین چه سوالی داری بپرس عزیزم

جدا؟ از زندگی زناشویی شون راضی ان؟ مشکلی ندارن؟ چون شوهرم یکسره با دکترا و پرستارا میگه میخنده دیگه تو خونه توجهی بهم نداره.

کلا محیط پزشکی چون تایم زیادی رو با هم میگذرونیم صمیمیه. البته بین پزشکا. نمیدونم تزریقات و اینا چطوره

بوسیدمش در کافه های خسته ی در راه                    بوسیدمش از غم جلوی درب دانشگاه                                    بوسیدمش در رودسر , بر ماسه های داغ                              بوسیدمش در شهر بعد از خوردن شلاق

من بیمارستان کارمیکنم..چه ربطی به محیط کارش داره؟؟؟

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
منم از محیط بیمارستان بدم میاد صرفا یخاطر همین نرفتم سراغ پزشکی

صرفا؟😁

بوسیدمش در کافه های خسته ی در راه                    بوسیدمش از غم جلوی درب دانشگاه                                    بوسیدمش در رودسر , بر ماسه های داغ                              بوسیدمش در شهر بعد از خوردن شلاق
جدا؟ از زندگی زناشویی شون راضی ان؟ مشکلی ندارن؟ چون شوهرم یکسره با دکترا و پرستارا میگه میخنده دیگه ...

منم بیمارستان کارمیکنم..اصلا یادم نمیاد آخرین بار کی خندیدم..ازبس سرمون شلوغه..ضمنا محیط های دیگه هم هست..

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
عزیزم فک نمیکنم ربطی به کارش داشته باشه....توهر کاری که تومحیطش خانوم هم هس ممکنه باز این موقعیت پیش ...

همسر من کلا کارش با خانوماس یکی دوتاهم نیستن. من پیج همکاراشو فالو کردم باهم عکس میندازن میزارن استوری وقتی واکنش نشون میدم بدتر میکنه میگه گیر نده. توقع داره ببینم و جیکم درنیاد. چتدبار خواستم برم محیط کارش ولی پشیمون شدم نمیدونم چه کاری درسته فقط منتظر مشاورم