2777
2789
عنوان

عمل بینی

130 بازدید | 26 پست

دوس دارم بینیمو عمل کنم ولی میترسم بهشو نیام 

شنیدم خیلیا بهوش نیومدن استرس گرفتم

علتش چیه که بهوش نمیان و تموم میکنن

میشه واسه مشکلی که دارم یه صلوات بفرستین😘🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیش دکتریم که میخوام برم شنیدم یکی چندسال پیش زیر دستش مرده

ولی چند نفر از دوستام و آشناها پیشش عمل کردن بینیشون خیلی خوب در امده و مشکل خاصیم ندارن

من ترس از این دارم دماغ م اونطوری نشه که میخام 

دوستام ک میبینم بعد از مدتی دماغشون انحراف پیدا کرده 

خانومای خوش قلب ومهربون میشه برای آرامش دلم ی سوره کوثر برام بخونید بدجوری تو زندگی گرفتارم. اگر خوندین بگین منم براتون بخونم 🧡               خدایا خودت میدونی چقدر گرفتارم چقدر تو زندگی زجرکشیدم خدایا خودت راه درست و بهم نشون بده خدایا پناه میرم بهت از شر تمام بدی ها و انسان های شیطان صفت💛خدایا به توکل نام اعظمت خدایا تمام امید منی تنهام نزار خدایا زندگی هرچقدربهم سخت گرفت توتنهام نزار خیلی دل شکسته م خدایا پناه م باش💚

منم این ترس رو زیاد داشتم ولی هر چی مقاله در بارش خوندم نوشته اینا مشکل مثلا قلبی چیزی داشتن که به بیهوشی بدنشون واکنش نشون داده برا همین میخوام عمل کنم تازه باید دکتر هم خوب باشه

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.
پيش دكتر خوب عمل كن هيچي نميشه

من کلا خیلی اسرس دارم و یهو تپش قلب میگیرم چندین بارم دکتر رفتم میگه چیزی نیست اضطراب داری

منم خیلی میترسیدم خداروشکر عمل کردم راحت بهوش اومدم خیلی هم راضیم تو انتخاب دکترت خیلی دقت کن

زندگی منشوری است در حرکت دوار ، منشوری که پرتو پر شکوه خلقت با رنگهای بدیع و دلفریبش انرا دوست داشتنی، خیال انگیز و پرشور ساخته است.