2777
2789
عنوان

کیا عصب کشی کردن؟

124 بازدید | 29 پست

خانوما دندونم دیروزعصب کشی کردم امروزهم دردداره هم مایع سفیدی ک گزاشته تودندونم داره میریزه واحساس تلخی میکنم 

اصلا عصب کشی خوبه؟چون دندونی ک عصب کشی کردم پوسیده هم هس بنظرتون توآینده ب مشکل برنخورم؟

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نیستین؟😕

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜
سلام‌ابجی دقیقا منم‌دیروز عصب کشی کردم دندون دردداغونم‌کرده‌بود مجبوری رفتم.دکتره‌کار ش عالی بود پان ...

احساس تلخی نداری؟؟؟

نباید پانسمان بریزه  درد ک امروز عصر تموم میشه استامینوفن بخور و چرک خشک کن  من عصب کشی ...

عه😨😨ببخشیدا من ک تف میکنم یه چیزسفیدرنگ هم باهاش میادبیرون

اون خمیره  پانسمان موقته و بیرون ریزیش طبیعیه و تلخی هم به خاطر اونه 

درد بعد عصب کشی طبیعیه تا یه هفته و ممکنه هنوز کامل عصب کشی نشده باشه مثلا ممکنه عصب مصنوعی پر نکرده باشه گذاشته باشه برا نوبت بعدی 

بعد عصب کشی چون خون تو دندونت جریان نداره زودتر خراب میشه و تا مجبور نمیشیم که عصب کشی نمیکنیم  

اشکال نداره پانسمان شده پانسمان بریزه اشکال نداره فقط داروهاتو استفاده کن

تواینده دردیا نیازب کشیدن نداره؟

ن ابجی بهم دوتا دگزاهم زدن مسکنم گفت بخورم .خداروهزار مرتبه شکرخوبم

خداروشکر😣ولی اون سوزنشون خعععلی ترسناک بود😨

اون خمیره  پانسمان موقته و بیرون ریزیش طبیعیه و تلخی هم به خاطر اونه  درد بعد عصب کشی طبی ...

برامن عصب کشی‌کامل کرد گفت پانسمانم دایمه همه‌چیزشم‌اوکیه فقط برا پر کردنش بیا

برامن عصب کشی‌کامل کرد گفت پانسمانم دایمه همه‌چیزشم‌اوکیه فقط برا پر کردنش بیا

عزیزم پانسمان دائمی نداریم که 

من دستیار دندانپزشک بودم خوب میدونم این چیزا رو 

پانسمانی که گذاشته چه رنگیه؟

خداروشکر😣ولی اون سوزنشون خعععلی ترسناک بود😨

من ک‌گفتم دوتا بزنه واسه ی دنذونم‌بود ب شوهرم‌گفتم‌بگو سر سخت سر میشه تا دوتابزنه عمیق فرو‌کرد  دردشم نفهمیدم‌زیاد.ببین ما پول میدیم باید پیش دکترخوب و‌کاربلدم بریم.ی دندون هم شد هشتصد خیلی هم گرونه لامصب