2777
2789
عنوان

دارم دیونه میشم...

223 بازدید | 14 پست

چند ماه هست فهمیدم کیست دارم... دارم درمان میکنم.... تو این چند ماه پریود سر وقت میومد اما این دفعه دیر کرده... خسته شدم اخه چرا نمیاد... میترسم....  

*** زندگی قانون باورها و لیاقت هاست، باور کن لایق بهترین هایی***

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از چی میترسی؟؟؟؟برو خداروشکر کن ک تازه زده و میتونی درمانش کنی،من چی بگم ک از،نوجونی داشتم و تو ۲۳سا ...

منم کیستم بزرگه.... بیشتر هم از این میترسم...

از چی میترسی؟؟؟؟برو خداروشکر کن ک تازه زده و میتونی درمانش کنی،من چی بگم ک از،نوجونی داشتم و تو ۲۳سا ...

خب چرا عمل نمیکنی؟ طب سنتی نرفتی؟

پولشو ندارم،حدود ده تومن میشه،نه اصلا این کیسته خیلی کنه شده،تو حتما زود درمانش کن ،نود درصد کیستا ب ...

چرا ده تومن؟ لاپاراسکوپی؟ بیمارستان خصوصی؟

[QUOTE=95239053]پولشو ندارم،حدود ده تومن میشه،نه اصلا این کیسته خیلی کنه شده،تو حتما زود درمانش کن ،نود درصد کیستا ب ...[/QUOمن میرم طب سنتی ... وگرنه دکتر به منم گفته عمل

پولشو ندارم،حدود ده تومن میشه،نه اصلا این کیسته خیلی کنه شده،تو حتما زود درمانش کن ،نود درصد کیستا ب ...

بچه دارید؟ من برای بچه نگرانم...

بچه دارید؟ من برای بچه نگرانم...

اره من اندرومتریوز هستم گفتن پیش دکتر البرزی ک بهترین دکتر این زمینه توایرانه عمل کنم،شیراز،من سه سال پیش رفتم دکتر و گفتن فقط عمل،گفت باید عمل شی و تایکسالم جلوگیری کنی بعد از یکسال بزاری بچه دار شی،اما من یکسال اقدام کردم و خداروشکر باردار شدم،من ذخیره تخمکام عالی بود،اما با این عمل ذخیره تخمک نصف میشد من ازاین ترسیدم و عمل نکردم،حالام نگران بچه ی بعدیم هستم نمیدونم بارار بشم یا نه،

بخاطر بچه حتما حتما اول کیستتو درمان کن،زودتر برو دکترو پشت گوش ننداز،با مشورت پزشک باردار شو تا خیالت راحت باشه

❤❤❤