2777
2789
عنوان

زخم معده عصبی

335 بازدید | 21 پست

راه حل ، تجربه و توصیه ای دارید ؟

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

عزیزم من ورم معده دارم عسل خیلی تاثیر داره فکر کنم برای زخم معده هم خوب باشه و قرص رانیتیدین و اومپر ...

ممنونم دیگه دارم دیوونه میشم خدا کنه زودترخوب بشه 💔

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
عسل رو زبون مزه مزه کنید. درطول روز هویج خام میل کنید. شیرین بیان هم شنیدم خیلی خوبه. فقط شنیدم

ممنونم حالا جالبه همیشه عسل میخورد الان که معده درده تو دهنش نمیکنه 😑

ممنونم دیگه دارم دیوونه میشم خدا کنه زودترخوب بشه 💔

وای وای از دل من حرف میزنی، جوری میشم از درد که نمیتونم راه برم پریشب دوباره گرفت و مجبور شدم برم بیمارستان منکه نفهمیدم ولی پسرم گفت یه محلول بیحس کننده دادن خوردم تا معده بیحس بشه و درد کم بشه 

وای وای از دل من حرف میزنی، جوری میشم از درد که نمیتونم راه برم پریشب دوباره گرفت و مجبور شدم برم بی ...

من خودمم گرفتارم ولی میدونم چیا بخورم خوب بشم رعایت میکنم شوهرم نه . با این حالش عین بچه دو ساله صد تا ایراد از دست پخت خواهرش گرفت که چرا براش غذای رژیمی درست کرده از شدت درد خواب نمیره ها ولی حرفم گوش نمیده

آخی.. ولی خیلی خوبه انجام بده

ممنونم

اگه شیره شیرین بیان گرفتی زیاد نخور.قد یه عدس بخور ازش. فشارو بالا میبره

کاش داروهای آدم بموقع خودشون تو بدن ترشح میشدن من تنبل تر ازین حرفام که بخوام سر وقت داروهامو بخورم🤪
آندوسکوپی انجام داده؟

نمیاد ولی با توجه به سابقه بیماریش میدونم اوضاعش اصلا خوب نیست 😭

اگه شیره شیرین بیان گرفتی زیاد نخور.قد یه عدس بخور ازش. فشارو بالا میبره

داریم تو خونه دهنش نمیذاره

نمیاد ولی با توجه به سابقه بیماریش میدونم اوضاعش اصلا خوب نیست 😭

خدایی نکرده زبونم لال تبدیل به مریضی خطرناکی میشه ها.مخصوصا که تو آقایون شایع هست.حتما ببرش به زور دکتر.

💜in out of this world 💜cristiano ronaldo