۰۰۰۰؟ مدیر عضویت: 1398/03/10 تعداد پست: 4532 عنوان نی نی یار | مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 27 پست سلام نی نی یار لطفا تاپیکهامو حذف کنید ممنون وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است. 1398/04/07 | 04:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۰۰۰۰؟ مدیر استارتر عضویت: 1398/03/10 تعداد پست: 4532 باورت کرد😂😂😂😂😂😂 پس وکیل جون نمیتونه حذف کنه وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.
۰۰۰۰؟ مدیر استارتر عضویت: 1398/03/10 تعداد پست: 4532 باورت کرد😂😂😂😂😂😂 اره🙄 وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.
وکیل_جون عضویت: 1398/03/23 تعداد پست: 1303 پس چطور نی نی یار پیدا کنم میاد عزیزم الان خوابه صبح بیدار شد برات همشونو پاک میکنه.ساعت ۱۰ به این ور باز تاپیک بزن میاد.
۰۰۰۰؟ مدیر استارتر عضویت: 1398/03/10 تعداد پست: 4532 خودم گرخیدم😂😂😂😂 ای بابا چقد کیف کردم گفتم الان حذف میکنه خیلی ضد حال زدی😅 وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.
۰۰۰۰؟ مدیر استارتر عضویت: 1398/03/10 تعداد پست: 4532 نه عزیز😅 مرسی گلم وکیل جون حسابی اسکلم کرد😁 وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.
وکیل_جون عضویت: 1398/03/23 تعداد پست: 1303 مرسی گلم وکیل جون حسابی اسکلم کرد😁 نه عزیزم اسکل چیه نفرمایید😕 تو بخواب فردا نی نی یار میاد همشونو پاک میکنه باشه دخملم؟
۰۰۰۰؟ مدیر استارتر عضویت: 1398/03/10 تعداد پست: 4532 نه عزیز😅 ببخشید گلم اگه ازش بخوام اسم کاربریمو عوض میکنه وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.
کیجاآملی عضویت: 1396/10/20 تعداد پست: 21624 ببخشید گلم اگه ازش بخوام اسم کاربریمو عوض میکنه نه اسم کاربری اگه منشوری باشه عوض میکنه حالا بگو شاید عوض کرد
۰۰۰۰؟ مدیر استارتر عضویت: 1398/03/10 تعداد پست: 4532 نه عزیزم اسکل چیه نفرمایید😕 تو بخواب فردا نی نی یار میاد همشونو پاک میکنه باشه دخملم؟ باشه😊 وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.
۰۰۰۰؟ مدیر استارتر عضویت: 1398/03/10 تعداد پست: 4532 نه اسم کاربری اگه منشوری باشه عوض میکنه حالا بگو شاید عوض کرد بازم مرسی وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.