2777
2789
عنوان

انگشتر طلام😭😭😭😭

281 بازدید | 14 پست

ديروز توي ماشين باهمسرم بودم داشتيم حرف ميزيدم يهو چشمم افتادديدم انگشترم دستم نيست

عجيبه كه به دستم شل نبود ولي منم به محض اينكه چيزي ازدست وبالم كم بشه سريع ميفهمم نميدونم چي شده واقعا

حالاچيكاركنم؟؟؟؟خيلي ناراحتم

كسي دعايي چيزي بلده بگه 

منم دستبندم عید پارسال ن پریسال گم شد و پیدا ام‌نشد😭😭😭

لطفا اگ امصامو میخونید تا آخرش بخونید خداروشکر بخاطر اینکه پرنیای عزیزمو بهم داده.میخوام لاغر شم بدزایمان وزن اولیه ام ۹۳ وزن الانم۸۵ هدف اولم ۸۰ هدف دومم ۷۵ هدف نهاییم ۶۹ باقد۱۶۸😁به امضام دست نمیزنم  خداروشکر ک پرنیا مو برام‌حفظ کردی عاشقشم میمیرم براش ب هدفم رسیدم و امروز ۱مهر ۱۳۹۹.    ۶۵ کیلو هستم و خدارو شکر میکنم بخاطر اراده ای ک بمن داده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خیلی طلا گم کردم پیدا هم نشد حلقمو دستبند سرویسم و گل گردنبند 😔😔😔😔

سرویستو؟  

واژه ترشیده مال دورانیه که زن هاهنری بجزشوهرکردن نداشتن برای زن توانمندامروزی ازدواج صرفایک گزینه است نه تنهاهدف زندگی 

من هم انگشترم که خیلی دوستش داشتم رو دو سال پیش گم کردم. و جالب اینجاست اصلا ناراحت نشدم و هنوز که هنوزه میگم پیدا میشه نمیدونم چرا اینقدر دلم روشنه که پیدا میشه 😃😃😃

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

انگشتر که شل نباشه تو دست نمیوفته دختر جان حتما زیر ملافه تخت رو کابینتی میزی کنار کیف یا ساعتی چیزی گذاشتی خوب بگرد پیدا میشه ببین مهمون نبودی جایی که در اورده باشی واسه دست شستن

وااااي شايد باورتون نشه همين الان تو گوگل زدم دعا براي گمشده

يه دعا اومد نيت كردم خوندم اومدم بخوابم روي ميزكنار تختيم بود😭😭😭😭انققققد خوشحالم همينطوري اشك ريختم واي خيلللللي خوب بود

اخه من ديروزم هممممه جاروگشتم نبوووود