2777
2789
عنوان

عفونت یا قارچ؟😭😭😭😭

177 بازدید | 15 پست

خانوما سلام چن روزی هی من هی تایپیک میزنم واسه عفونت اینچیزا دیگ واقعا دارم روانی میشم،،ماه رمضون اومدم کل ماه روضه بگیرم قرص ال دی خوردم واسه اولین بار بعد پریود ک نشدم خارش گرفتم خوب شد ولی باز هی میومد سراغم من رفتم دکتر گفتن عفونت کوچیک ادراری ،حالا الان چن روزه خارش شدید گرفتم ببخشید ولی واژنم یه دونه های ریزی زده فردا حتما میرم دکتر ولی میخاستم بدونم شما میدونین این دونه های ریز قارچه یا واسه عفونت ک اینقدم خارش داره

راستی قرص فلوکونازول خوردم پماد کلوتریمازول وزینک هم استفاده کردم۳ روزه ولی افاقه نکرد کمک کنین دیونه میشم تافردا😭😭😭😭😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چطور؟علائم قارچ چیه؟ نه شکل زیگیل نیس مث جوش زیر پوستی وریزن  

من خودم عفونت قارچ داشتم بوی بد درناحیه واژن وموقع نزدیکی احساس دردمیکردم

هیچگاه  نه  به کسی  بخندید نه  فضاوتش  کنید  هرگز   نمیدانید  شاید  روزی  شما  هم  در  همان  شرایط  قرار  بگیرید

[QUOTE=95233494]عفونت قارچی دوره درمانتم باید ۷روز باشه ولی حتما برو دکتر سر خود قرصی مصرف یا پمادی مصرف نکن [/QU یعنی قارچه؟😭اخه گفتن قارچ خشکی واژن وبد بو بودن واژنه وحین نزدیکی درد هم احساس میکنی ولی من هیچکدوم ازاین چیزارو ندارم

[QUOTE=95233494]عفونت قارچی دوره درمانتم باید ۷روز باشه ولی حتما برو دکتر سر خود قرصی مصرف یا پمادی ...

چه ربطی داره اینا علائمه دلیل نمیشه همه علائم رو باهم داشتی شاید بعضیاشو داشته باشی شاید همه 

چه ربطی داره اینا علائمه دلیل نمیشه همه علائم رو باهم داشتی شاید بعضیاشو داشته باشی شاید همه 

ی ترشحاتیم هست البته نه برای همه و در نه همه زمان اوایلش نیست ولی اگر شدت بگیره ترشحات بد بو هم خواهی داشت

آهان ی چیزه دیگه معذرت میخوام ولی هنگام نزدیکی از کاندوم استفاده نکن باعث تشدید بیماری میشه سعی کن اصلا نزدیکی نکنی تا دوره درمانت کامل بشه چون احتمال داره شریک جنسیتم مبتلا بشه