2777
2789
عنوان

وای سووووتی😑😑😑😑

574 بازدید | 58 پست

امروز همه جمع نشسته بودیم بابام مامانم شوهرم و برادرم.....بعدش برادرزادم توپ اورد بازی کنه زیادی شلوغ میکرد همه میگفتن نکن منم خواستم مثلا مشکل حل کنم گفتم عزیزم برو تور توپتو بیار لاپایی بزن اونم میگف نه نمیخام منم هی تکرار میکردم برو بیار لاپایی بزن😑😑😑😑😑بجای روپایی میگفتم لاپایی دیدم اینجوری نگام میکنن😒😒😒خیلی خجالت کشیدم😁😁😁😁شمام بگین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که باور نکردم.البته ببخشیداا

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

آغا دلر اوردیم دیوارو سوراخ کنیم 😐😐

کسی نبود ما هم گفتیم پسر همسایه اومد 

روشنش کرد داشت میکند دیوارو 

گفتم تا ته بزنش 😕😕😐

کامل سوراخ کن بزار بزرگ باشه چون لوله اندازه نمیشه 

حالا خاهرم اینجوری نگا میکرد پسره اینجوری 😐😐😑😬😬

من 😋😋😎😎چیه کارتو انجام بده 😒

وای تمو کرد رفت 😭😭😭 خواستم خودمو حلق آویز کنم 😣😣😣

خوشبحال اونایی که خدا انقد دوسشون داره که هیچ به آرزوهاشون نه نمیگه 🙁
منم یبار جلو شوهره خواهرشوهرم گفتم مریم پاشو چمدون ممه دونتو آماده کن میخایم بریم سفر 😐 

😂😂😂😂غش کردم وایی

خوشبخت کسی است که به یکی ازین دوچیز دسترسی دارد؛ یا کتاب های خوب یا دوستانی که اهل کتاب باشند.ویکتور هوگو