2777
2789
عنوان

هارلی کویین

476 بازدید | 32 پست

دلم میخواست الان هارلی کویین میومد یه تایپیک شاد میزد وسط این همه تایپیک غمگینو دعوایی  

هر نفسی ک یک نفس بی گناه را بکشد گویی همه را کشته است . قرآن کریم

مگ بودی اون موقع ک هارلی کویین بود😕😕😕

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@___harley__quinn____  

ما تگش میکنیم که اگه یه روزی برگشت   یا اینکه خواننده خاموش بود ...

بدونه دلمون چقد برا تاپیکاش تنگ‌ شده ...🍒🍓🌹🍎🍓🍒🌹🍎🍓🌹🍒🍎🍓🌹🍒🍎

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...

نه عزیزم اما تایپیکاشو سیو کردم هروقت غمگینم میخونم دلم شاد شه 

هر نفسی ک یک نفس بی گناه را بکشد گویی همه را کشته است . قرآن کریم

عزیزم خیلیا خواننده خاموشن ..ینی عضو نیستن ولی سایتو دنبال میکنن ..من خودم از سال ۹۴ میام سایت ولی پارسال اقدام کردم برا عضو شدن

وااااا🙁 
هر كي تاريخ عضويتش جديده معني اش اين نيست كه قبلش عضو نبوده يا دنبال نمي كرده 

اوکی

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
نه عزیزم اما تایپیکاشو سیو کردم هروقت غمگینم میخونم دلم شاد شه 

اهان