2777
2789
عنوان

با کدو سبز چه غذاهایی درست میشه کرد

30596 بازدید | 14 پست
سلام
بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خورشت کدو
مثل خورشت قیمه گوشت و لپه رو میپزی و رب و ادویه میزنی. زعفرون هم باید بزنی
کدوهای کوچولوی ظریفو یه تفت کوچولو توی روغن میدی و میذاری توی خورشت
حدود 10 دقیقه که پخت آماده میشه

مزه این غذا به زعفرون و ادویه کاری هست. بد نیست برای تنوع
میتونی کدوها رو رنده کنی توی پیاز تفتشون بدی وقتی ابش تموم شد تخم مرغ بزنی اینم خوبه

اش کدو سبز هم هس که خرده برنج رو با کدوی رنده شده میزاری روی گاز با مقداری اب تا بجوشه وقتی اینا پختن اخرسر کشک ونعنا داغ میزنی خیلی راحت وخیلی خوشمزس
میتونی کدو رو رنده کنی . یه حبه سیر هم اگه دوست داری رنده کنی . بعد تخم مرغ بزنی و مقداری آرد اضافه کنی و مثل کوکو بریزی تو ماهیتابه و درست کنی
همسر من کدو دوست نداره ولی عاشق کوکوی کدو هست
به وبلاگ هام سر بزنید
امضاء : بهار!
پیاز داغ درست کن و گوشت چرخ کرده سرخ کن بعد کدو و سیب زمینی رو مثل خیار برای سالاد ریز خرد کن و اضافه کن . رب و ادویه اضافه کن و بذار سیب زمینی بپزه . میتونی با نون سروش کنی

نوش جان
به وبلاگ هام سر بزنید
امضاء : بهار!
*بــــهار*

1392/2/9 7:05 ب.ظ

میتونی کدو رو رنده کنی . یه حبه سیر هم اگه دوست داری رنده کنی . بعد تخم مرغ بزنی و مقداری آرد اضافه کنی و مثل کوکو بریزی تو ماهیتابه و درست کنی
همسر من کدو دوست نداره ولی عاشق کوکوی کدو هست
-
درست عین شوهر من. البته من سیر نمیزنم و پیاز هم توش رنده میکنم عالی میشه
0 =2-1

جالب بود منم بگم
کدو ر میشه رنده کرد و توش عدس ریخت پیاز داغ و ابلیمو اگر دوست داشته باشی گوشت چرخ کرده یکیم رب
بعد میشه با نون خورد یا حتی خالی مثل اش
...................گرنگهدارمن آنست که من می دانم ********* شیشه را دربغل سنگ نگه می دارد .....................
2790
2778
2791
2779
2792