2777
2789

پوستت خشکه تاپیکم بخون

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من خودم پوست چربه و مستعده جوش. یه کرم خریدم از آردن روغن درخت چای هست. شبها بعد از, شستن صورتم و زدن تونر اینو میزنم به پوستم و صبح میشورم. ضدعفونی میکنه ونمیزاره جوش بزنی راضیم. 

...

من پوستم معمولیه ولی جوش میزدم بخصوص نزدیک پریود ولی میدونی یه داروهای طبئی زنگ زدم سفارش دادم ینی مشکلمو گفتم اونام بسته به مشکلمو یسری سوالات ک پرسیدن فهمیدن چرا جوش میزنم و بهم سرکه طبئیو سرم شستشوی صورتو اینا دادن واقعا جوشام رفت زدم برنگشته جوشام دوماهه از مصرفش میگذزه البته من طبئمو جنس پوستم فرق داشت.... این شمارشه مشاوره میدنو تجویز دارو براتم میفرستن البته ما  تهران هستیم

عزیزم پوستهای مستعد جوش اصلا نباید روغن مالی بشن..اونم روغن خالص که افتضاحه خودش باعث جوش میشه..

فقط روغن درخت چای برای جوش خوبه که اونم بسیااار قویه و پوستت رو میسوزونه و انتی باکتریاله فقط باید بصورت نقطه روی جاهای جوش زا و روی جوشابزنی

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙