2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من روزبونم توده دارم امروز یکیش دوباره قرمز شد خیلی رفتم تو فکر که اگه بمیرم اینهمه زحمتم چی میشه کی ...

قطره ی ایروکس برا التهاب دهانه از دارو خونه بگیر پسر من  رو لثش زگیل در آورد از اون زدم خوب شد انشاالله تو هم خوب بشی قرقره کن روزی چن بار یا با پنبه بزار روش بعد دهن تو آبکش کن

تصور مرگ اطرافیان سخته ولی فکر اینکه نبودت خانوادتو پیر کنه هم سخته

خب این چیزی نیست که فکرشو بکنی آخه. یعنی روند طبیعی این نیست. برای چی به خاطرش ناراحتی؟

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

بهت پیشنهاد میکنم کتاب رستاخیزو بخونی عالیه

شکر خدا که نام علی در اذان ماست ما شیعه ایم و عشق علی هم از آن ماست★ذکر علی عبادت مختص شیعه است این اسم اعظم است که ورد زبان ماست★با هر نفس علی شده ذکر لبم مدام این "یاعلی" همیشه رفیق لبان ماست★از "یاعلی" زبان و دهان خسته کی شود؟ اصلا زبان برای همین در دهان ماست★دنیا و آخرت به خدا نیست جز علی بغض علی جهنم و حبش جنان ماست★ما را گمان کنم ز علی آفریده اند عشقش سرشته در گل ما، بند جان ماست★ما شیعه زاده ایم، خدا را هزار شکر این شیعه زادگی شرف خاندان ماست★ما عاشق علی شده ایم و بدون شک این هم ز پاکدامنی مادران ماست★ما را چکار غیر علی را؟ فقط علی آری علی علی به خدا آب و نان ماست★پیرم که سایه اش همه دم مستدام گفت عشق علی همیشه و هر جا نشان ماست ❤❤❤فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤❤❤

مرگ تولد دوباره است. گذر از این جهان به جهان ابدی. همون چیزی که همه ی ما دنبالشیم. سیر الی الله و شروع یک زندگی جاودان. جهانی که عدالت حرف اول رو در اون می‌زنه. به کسی ظلم نمیشه. انسان ها در اون کاملا برابرن و ملاک برتری اعمال اون هاست. نعمت ها فراوانه و هر کس به اندازه ای که بدی کرده عذاب میکشه و چند برابر خوبی هاش پاداش میگیره. 

خب تا اینجا که مرگ اتفاقا جای دلهره آور بودن کاملا شیرین و دل نشینه. 

چیه که مرگو برای ما سخت می کنه؟

اولین و مهم ترینش اعمال ماست. 

من به عدالت خدا ایمان دارم، پس وقتی با کوله باری از گناه در حال گذران زندگی هستم ترس از مرگ تمام وجودمو در بر میگیره. وگرنه اگر اعمال من خوب باشه و همین حالا بدونم جای من تو بهشت برزخیه، ترس از مرگ معنایی نداره. 

علت دوم تصور غلط ما در باره پرسش و پاسخ شب اول قبره. 

نکیر و منکر دو فرشته ی الهی که ما به شدت از اون ها هراس داریم. اما آیا همواره نکیر و منکر از ما سؤال میکنن؟ 

ابوبصیر از امام صادق(علیه السلام) پرسید آیا آن دو ملک بر مؤمن و کافر با یک صورت وارد می شوند؟ فرمود: خیر.
شیخ مفید(رحمة الله) می فرماید: در برخی از روایات نام دو ملکی که بر کافر نازل می شوند ناکر و نکیر و نام دو ملکی که بر مؤمن نازل می شوند مبشر و بشیر ذکر شده است، گفته شده اگر نام دو ملک کافر نکیر و ناکر است به خاطر این است که کافر منکر حق است و منکر آن ملایکه و از آمدن آنها ناخشنود است و دو ملک مؤمن مبشر و بشیر است چون آن دو رضایت و ثواب خدا را بر او بشارت می دهند.

علت مهم بعد دلبستگی عمیق به خانواده است. 

این تصور که خانواده بعد از مرگ ما قطعا اذیت میشن. درسته. فارغ از تغییرات عواطف بعد از مرگ امید به دیدار دوباره به ما آرامش میده. 

در نهایت اینکه نمیشه جلوی روند طبیعی جهان رو گرفت. نمیشه به مرگ فکر نکرد اما نمیشه زندگی رو هم تعطیل کرد. زندگی در جریانه و بازار دنیا محل کسب سود. هرکس بیشتر سود کنه با خیالی آسوده تر به جهان باقی میره. 

ان شاءالله. 

بعد مرگ پردها کنار میره و اعمال انسان بسته میشه به جز اینکه بچه داشته باشه تا براش طلب مغفرت کنه یا شاگردانی که به دین کمک کنن و یا مسجد و یا مدرسه یا چیزی بسازه تا وقتی ازاون استفاده میشه تو اعمال این ثبت میشه 

هرراه به جز راه تو کج خواهد شد بی لطف تو آسمان فلج خواهد شد مامنتظران اگر بخواهیم همه امسال همان سال فرج خواهد شد یاصاحب الزمان ادرکنی 🌹🌹🌹🌹🌹🌹
هیچی نمیبینیم ولی تا لحظه ای ک بزارنمون تو قبر صدا میشنویم....نمیدونم گاهی یادم میره قراره بمیرم انق ...

هیچ صدایی نمیشنوی.چون سیستم شنواییت.مغزت .بیناییت از کار افتاده