2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من روزبونم توده دارم امروز یکیش دوباره قرمز شد خیلی رفتم تو فکر که اگه بمیرم اینهمه زحمتم چی میشه کی ...

توده روی زبون یعنی بدخیمه ؟ عزیزم چقدر دردناک، امیدت رو از دست نده میگن این بیماری فقط امید بالا میخاد

عزیزم این چه حرفیه خدا نکنه دوراز جونت

برام دعاکنید حداقل بچه دار بشم یه بچه داشته باشم از خودم😔

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸

اول بدنمون یخ میکنه ، بعد خونواده زمینو زمانو میدوزن بهم و مراسم خاکسپاری و همه ی فامیل ،، شب اول قبر ، بعد ب مرور از بین رفتن بدنمون و گریه و زاری خونواده تا یکسال یا کمتر و بعد استخون مونده زیر خواب و همه هم ب روزای عادیشون برمیگردن فوقش ی خدابیامرز تهش میبندن و تومیمونیو اعمالی ک انجام دادیو خدات تومیمونیو اون چ باید انجام میدادیو انجام ندادی 

بـا((خــــــدا)) باش و پــــادشاهی کن❤
عزیزم دیر یا زود داره ولی سوخت و سوز نداره چرا ذهن خودتو درگیر این چیزا می کنی خودمون کم مشکل داریم ...

نه اتفاقا به مرگ که فکر کنی یه کم تحمل مشکلات برات راحت تر میشه، میفهمیکه اینا هم یه روز تموم میشه

مگه كي تاالان مرده و زنده شده☹️☹️

هستن کسایی که چیزی نزدیک به مرگ و تجربه کردن همینجا هم تاپیکش و زدن و چندنفری درموردش صحبت کردن اما بعد تعطیل شد

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

حلوامونو میخورن

گرگ  باش...       هیچی دیگه همین!       اصن به من چه؟!     مرغ باش تخم بزار!!! والا!😂        اگر مخالفی ریپلای کن اما توهین نکن قضاوت نکن بهم تهمت نزن برچسب نزن فقط مث آدم نظرتو بگو. بودن کسایی که هم تهمت زدن هم الکی قضاوتم کردن،اگر هیچی نگفتم بخاطر احترام نبوده بخاطر نترکیدن کاربریم بوده.پس کاربر تهمت زن،عقده تو سر من خالی نکن.مرسی اه      اهالی محترم سایت،میدونم پدرمادراتون قدیسه هستن،میدونم کل پدرمادرای دنیا امام زاده هستن.اینهمه تربیت غلط و عقده ای تو جامعه هم من هستم،کودک آزار من هستم،ظلم کننده به حیوانات من هستم.همه اینارو میدونم.اگر من نظری دادم درمورد پدری که ظالمه مادری که مادر نیست،شما اظهار فضل نکن در جوابم.دید تو با من فرق داره.دیدم به چشمم یتیماییو که دوتا ملک عذاب به اسم والدین دارن.پس نه من میتونم تورو قانع کنم،نه تو منو.پس،دوست عزیز،قدیسه هاتو تو سر منو امثال من نکوب.آفرین.        عاشق حیواناتم اما معتقدم که سگ نجسه. این به این معنی نیس که دشمنی دارم با سگ، بلکه معنیش اینه که توی خونه ام نمیارم. اگر مسائل روان شناختی/شخصیتی براتون پیش اومد،بپرسید میتونم کمکتون کنم.
توده روی زبون یعنی بدخیمه ؟ عزیزم چقدر دردناک، امیدت رو از دست نده میگن این بیماری فقط امید بالا میخ ...

نه خداراشکر بدخیم نیستن وقتی عصبانی میشم استرس میگیرم اینجوری میشم .دیشب خواب بد دیدم صبح اینجوری شدم فشار عصبی این بلا روسرم میاره .بعد از اولین بحث با جاریم این اتفاق برام افتاد ۳بارم عمل کردم .جریانش مفصله

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸

به نظر من ما تموم می شیم و چیزی هم نمی بینیم. خانواده هامونم ناراحت می شن دیگه. ولی زندگی ادامه داره.

حالا که زنده ای، فکر اون قسمتشو نکن دیگه.

تصور مرگ خودم برام اصلا سخت نیست...ولی تصور مرگ دیگران از خود مرگ بدتره. طرف می ره و دیگه هیچوقت بر نمی گرده. غیر قابل تحمل به نظر می رسه.

نصفه شبی آمو افسرده می کنی!  

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!