2777
2789
عنوان

خواهرشوهر😠

338 بازدید | 18 پست

کیاخواهر شوهرکوچیک دارن؟؟؟

ما مرکزی زندگی میکنیمو دیوار به دیوار مادرشوهرمیم..

خواهرشوهر به هر بهونه ای میاد خونه ما😭

الان که تابستون شده که دیگه هر یکی دوساعت خونمونه..

مدامم به بهونه بازی با بچم

اما هم خیلی حرف میزنه نمیزاره تمرکز کنم روکارام

هم اگه خواراکی یا غذایی چیزی بخورم حتما باید بهش بدم(ولوکم باشه)

نمیشه ازشم قایم کرد خورد خیلی تیزه..

درکل دختر خوبیه ها

اما این یسره اومدناش وکنجکاویاش ادمو عصبی میکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخی طفلی اونم حوصلش سر میره دیگه 

چند سالشه 

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

یعنی واقعا میخوای یواشکی ازش چیزی بخوری؟؟؟؟؟؟نکن خواهر😁

من یه خواهرشوهر نوجوون دارم بیاد خونمون هر چی ببینم داریم میارم براش بخوره.سخت نگیر خوبه که میاد پیش بچت 

چند سالشه .اگه بچست گناه داره باهاش مهربون باش .پسر خواهر شوهر منم مرتب میاد خونمون با اینکه اصلا با پسرم نمیسازه  و خیلی شیطونه هر جا من میرم دنبالم میاد 😍بچه هیچی نمیخواد جز محبت 

با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه  اینجا ماند 😞
یاد بچه هایی افتادم که خوراکیاشونو قایم میکنن..🤣ببخش استارتر خندم گرفت

نه میفهمم،بعضی چیزا تو تعریف بد بیان میشه،

مثلا فکرکن کلا یه لیوان قهوه داری،

نتونی بخوری،

یه خلوت با خیال راحت خودتو شوهرت نداشته باشید،جرئت نکنی بری مغازه هله هوله بخری با شوهر تنها بخورین....