2777
2789

شوهرم از ۷ به بهونه اینکه بره حسابش رو از صابکار قبلیش بگیره زده بیرون و گوشیش خاموش الا با گوشی یکی ک نمیدونم کیه زنگ زده یکی از دوستاش تصادف کرده داره میره پیش اون و نیم ساعت میاد 

زندگی رو دوست دادم چون دخترم هست .         از دست خیلی ها ناراحتم .              خواستی برام دعا کن ممنون 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سرماره الانم تو راه داره میاد میخایم بریم خونه مامانم

چ خوب منم قرار برم خونه مامانم ولی فعلا نیومده 😔😔

زندگی رو دوست دادم چون دخترم هست .         از دست خیلی ها ناراحتم .              خواستی برام دعا کن ممنون 
منم تنهام شوهرم سرکاره

😶😶بازم خوبه ک سر کار 

من خونه مامانمم ، شوهرمم با خانوادش تو سفر و‌خوش گذرونیه😐

چرا تو نرفتی باهاشون

منم تنهام شوهرم سرکاره

من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿‍☻

شوهراتون اکثرا ساعت چند خونه اند 

شوهر من هر وقت عشقش بکشه میاد وگرنه اصلاا خونه پیداش نمیکنم 

باردارم ماه های اولمه نمیتونم جایی برم اونم با خانواذش رفت

اخی عزیزم خدا حفظش کنه ایشالله ب سلامتی 

منم تنهام شوهرم با دوستش رفتن کافه دخترمم خاب اما خوبه ی کم سکوت

با دوستش شوهر شما هم رفیق باز