2777
2789
عنوان

راهنماییم کنید ....

85 بازدید | 11 پست

تایپک قبلم این بود چرا طرفم سراغمو نمیگیره و همه دوستان نظراتشون را دادن و استفاده کردم ممنونم از همتون؛ دیروز طرفم اومد دیدنم و صحبت کردیم والبته طبق معمول مشکل اس وزنگ ندادنش هنوز حل نشده ها و همونطوره؛میگفت دوستت دارم و خودت که میدونی و گفتم من نمیدونم و باید ثابت بشه تا بدونم و بهم گفت چیکار کنیم بیا برنامه بچینیم واما آخه من چی بهش میگفتم ؟؟میگفت چیکار کنیم روزا همینطوری میگذره و منم همش درگیر کار هستم و  چه کارا کنیم و چطور بشه و...  میگفتم دوباره بیاید خونمون خواستگاری؟ ؟؟؟   چی بگم بهش وچطور رفتار کنم؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبلا سراغتو میگرفت جدیدا سرد شده؟ یمدت خودتو دور از دسترسش نگه دار جوری ک احساس کنه سرت شلوغه درگیر ...

انگار مدلش همونطوره ؛ به این نتیجه رسیدم کلا رفتارش همینه؛ قراره ازدواج کنیم خیر سرمون 

انگار مدلش همونطوره ؛ به این نتیجه رسیدم کلا رفتارش همینه؛ قراره ازدواج کنیم خیر سرمون 

متاسفانه من چندسال پیش جای تو بودم و با اینکه میگف من دوستت دارم ولی مدلم اینه..

ترکش کردم چون تحمل بی توجهی رو ندارم

اگر ازدواج کنی باید اونقدر قوی باشی بتونی تحمل کنی

یه روزی تو کوچه ماهم عروسی میشه:)

چندوقت اصلا سراغشو نگیر اگر پیام یا زنگ زد چن ساعتی دیر جوابشو بده و بگو مثلا سرگرم فلان کار بودم و کمی خودتو عقب بکش

اگرم پیام داد اصلا گله نکن ک چرا زنگ نزدی.جوری وانمود کن انگار اصلا متوجه نبودنش نشدی و سرت شلوغ بوده با کارای خودت

چندوقت اصلا سراغشو نگیر اگر پیام یا زنگ زد چن ساعتی دیر جوابشو بده و بگو مثلا سرگرم فلان کار بودم و ...

چند بار دقیقا همینطور رفتار کردم و جالبه تازه خوشش هم اومده بود و میگفت  قبلا حساس بودی و دیگه نیستی وخیلی خوبه 

اصلا نمیتونم دور از دسترس  دلم طاقت نمیاره

یبار امتحان کن نتیجشو میبینی.اون تا وقتی بدونه تو گوشی به دست منتظرش نشستی سمتت نمیاد

ولی اگ ببینه برا خودت برنامه داری سرگرم دل مشغولیای خوذت هستی سعی میکنه هی خودشو بهت یاداوری کنه و نگران میشه میگه این دیگه چرا پیگیرم نیس بذا یکم رابطمونو گرم کنم

چند بار دقیقا همینطور رفتار کردم و جالبه تازه خوشش هم اومده بود و میگفت  قبلا حساس بودی و دیگه ...

وای میبینی چقد تاثیر داشته؟بازم ادامه بده ببین چجوری له له بزنه براتا😂