2777
2789
عنوان

لطفا کمکم کنید

95 بازدید | 25 پست

شوهرم وقتی میاد خونه پدر من میگه خسته شدم

حوصله‌ام سررفت گرچه خونه خودشونم کاری نمیکنه همینجوری میگذرونه فقط بهونه میگیره

نمی‌دونم چی بهش بگم امروز میخواستم بهش بگم برو‌خونه خودتون 

اینم بگم ما عقدیم‌ و شوهرم ماهی ۳ بار میاد خونمون اونم اینجوری میکنه

نمی‌دونم چیکارکنم و چی بهش بگم

برین بیرون خونه چرا میمونین این سه روزو. از صبح تا شب برین بچرخین

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوب شاید دلش میخواد بیشتر با هم باشید عقدم هستید دیگه برنامه بزار دوتایی برید بیرون سینما رستوران کافه،غذا درست کن برید پارک،حالا عقدین هنوز راحت نیست معذب میشه یجوری باش کمتر بیاد ،وقتایی هم که میاد سعی کن کنار خانوادت بهش خوش بگذره شاید ارتباط نمیگیرن با هم،بازی های دور همی کنید،فیلم خنده دار ببینید

برین بیرون خونه چرا میمونین این سه روزو. از صبح تا شب برین بچرخین

بهش میگم میگه نه حوصله ندارم خونه خودشونم آخه تو خونست ولی اینارو نمیگه و بهونه گیری نمیکنه 

شایددرحضورخونوادتون معذبه!!!یااینکه واقعاحوصله سربره!!(چندساعت بیکارنشستن وگوش کردن به حرف یا...!)

خانوادم میگن بریم پارک میگه نه 

حرف میزنن‌ حوصلش‌ سر نره هیچ واکنشی نشون نمیده

خوب شاید دلش میخواد بیشتر با هم باشید عقدم هستید دیگه برنامه بزار دوتایی برید بیرون سینما رستوران کا ...

آخه تنهام هستیم خونمون هیچکس نیس میگه 

بخاطرکسی نیس 

بهش میگم بریم جایی میگه نه 

هرچی میگم بهونه گیری میکنه 

بهش میگم میگه نه حوصله ندارم خونه خودشونم آخه تو خونست ولی اینارو نمیگه و بهونه گیری نمیکنه 

به قول شوهرم این کلا تیوپه 

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭
یعنی چی

بی حوصله. شل و ول. خسته 

سه باردرماه خیلی کم نیس؟؟؟بخاطرهمینه باخونواده اخت نمیشع!قرارخونوادگی ومهمونی بدنیس

مامانم همش بهش زنگ میزنه بیا میگه راه دوره فقط یه شب میاد و میره آنقدر تحویلش میگیرن دلم از همینش‌ میسوزه لیاقت نداره

الانم ک خونه تنهاییم میگه خونه خودمون بریم 

حالا اونجام فقط خونه‌است هیچ‌جا نمیره 

میخواستم بهش بگم برو خونتون من میخوام تنها بمونم نمی‌دونم چجوری بهش بگم یا بگم برو خونتون پیش خانوادت‌ وقتی اینجا بهت خوش نمیگذره