2777
2789
عنوان

مشکلات شیردهی

330 بازدید | 6 پست

سلام خانما من ٣٨روزه زایمان کردم بخاطر اینکه نوک سینه هام فرو رفتس یکم مشکل داشتم و شیرمو میدوشم وتوشیشه بهش میدم گاهی اوقات هم شیر خشک چون میک نزده زیاد شیر ندارم ولی الان بچه سینمو خداروشکر گرفته ولی انگاری شیر تو دهنش نمیره چون همیشع گشنس.میخام بدونم کسی تونسته با نوک سینه صاف به بچش شیر بده توروخدا جواب بدید همش کارم شده گریه...

منم همینجوری بود ولی به مرور که بچه شیرمیخوره بیرون میادالبته من هنوزیکی ازسینه هام همونجوری سرنداره

واژه ترشیده مال دورانیه که زن هاهنری بجزشوهرکردن نداشتن برای زن توانمندامروزی ازدواج صرفایک گزینه است نه تنهاهدف زندگی 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

والا مال من صاف بود وقتی شیر میدادم طفلی اصلا نوک سینه رو نمی تونست بگیره وخیلی اذیت شد ولی هر دفعه که شیر میدادم نوکشو میدادم بیرون با انگشتام کمی بهتر شد الانم بچه دوم دارم  بهتر شده نوکش 

ولی رابط سینه بخری بهتره

شما روند شیردهیتون چطوربود هرچند ساعت یبار شیر میدادین؟چند دقیقه طول میکشید اخه من بچه اولمه تو غربت هستم کسی را هم ندارم کمکم کنه شوهرمم ماموریته دیگه خسته شدم همیشه میگم بچه گشنه میمونه دوروزه شیر خودمو میخوره ببخشیدا پی پی نمیکنه.😔

شما روند شیردهیتون چطوربود هرچند ساعت یبار شیر میدادین؟چند دقیقه طول میکشید اخه من بچه اولمه تو غربت ...

هر سه ساعت يبار بهش شیر بده،ده ديقه ی رب طول می کشه،اگ شیرت کمه شیر خشک بده،

واسه حل شدن مشکلاتمون یک صلوات میفرستین