2821
2789
عنوان

ضربه سر

132 بازدید | 13 پست

سلام من یه پسردوساله دارم تازگی یادگرفته لج میکنه سرشو میکوبه زمین......امروزم تومهمونی دخترخاله اش گذاشته بودتش رو بخاری دستشوگرفت که بیادبالا یه دفعه پسرم ازروبخاری باسرافتادگریه کردخیلی اعصابم بهم ریخت.....الان زیربغلش دردمیکنه دستشوتکون میده ولی دردداره...یعنی چیزیش نشه سرش.. دستش..توروخدا خیلی بهم ریختم کمک.

هیچی نمیشه عزیزم..اینهمه گذشته و سالمه دیگه..پس بیخیال..مراقبش باش

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه بالا اورد یا خون از دماغ یا گوشش اومد سریع ببرش بیمارستان

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
هیچکدوم خداروشکر داره بازی میکنه ولی زیربغلش دردمیکنه.حرکت میده ولی میگه درد

عزیزم😞 دستش درد میکنه 

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
عزیزم😞 دستش درد میکنه 

یعنی نبرمش دکتر...الان داذه با باباش دوچرخه بازی میکنه یعنی نگران سرشم نباشم..بخدااین اتفاق صبح افتاده من تاالان هیچی نخوردم.

یعنی نبرمش دکتر...الان داذه با باباش دوچرخه بازی میکنه یعنی نگران سرشم نباشم..بخدااین اتفاق صبح افتا ...

اگه ببری دکتر همینارو ازت میپرسه وبعدش میگه باید عکس بگیرن از سرش ، حالت تهوع سردرد شدید خون دماغ یا ترشح از گوش اگه داشته باشه خطرناکه. 

انشاالله که چیزی نیست چون از صبح تا الان خیلی گذشته ..

اگه خیلی نگرانی ببر دکتر ضرری نداره . خیالت راحت میشه 

اگه ببری دکتر همینارو ازت میپرسه وبعدش میگه باید عکس بگیرن از سرش ، حالت تهوع سردرد شدید خون دماغ یا ...

ازیکی پرسیدم گفت الان نمیفهمی فردابزرگ شد سرش زبونم لال لخته میبنده کارمیده دستت...انقد ترسیدم فقط گریه کردم....چون چندبارم درحین بازی افتاده یا یه چیزی نمیدم لج میکنه سرشو ازعقب میکوبه زمین....خیلی نگرانم ..دلم حسابی گرفته..ببخشید شماروهم اذیت میکنم...به نظرت اهمیت ندم

ازیکی پرسیدم گفت الان نمیفهمی فردابزرگ شد سرش زبونم لال لخته میبنده کارمیده دستت...انقد ترسیدم فقط گ ...

الان سرشونگاه کردم برامدگی یا قرمزی نداره .داره بازی میکنه...شیرموخورد..خوراکی خوردبالا اورد..سطح هوشیاریشم خداروشکرخوبه

ازیکی پرسیدم گفت الان نمیفهمی فردابزرگ شد سرش زبونم لال لخته میبنده کارمیده دستت...انقد ترسیدم فقط گ ...

خواهش میکنم💮 ،،،،عزیزم ببرش دکتر که خیالت راحت بشه ☺ 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز