2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من،،،،درد نداشتم

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
واقعا؟کدوم دندونت بود؟

دندون آخرم،،،نمیدونم اسمش چیه🙈

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

همین امروز دندون عقلمو کشیدم کشیدنی اینا درد نداست اومدم خونه دردش سروع سد خوابیدم پاشدم دیگه خون نمیاد و دردشم اروم شده ولی یکم احساس خشکی استخونخ فکم و تو اون قسمت دارم فک کنم اثره امپوله 

من یه دونه دندون عقل دراوردم کلا دیگه درنیاوردم اونم بردم کشیدم یکی دیگه چند روز پیش درد گرفت هرجا رفتم نکشیدن برام گفتن ریشه سالمه باید عصب کشی کنی کردم خوب شد هرچند عذاااابم داد تا خوب شد هرچی میگفتم تو رو خدا بکشیدش میگفتن نه چندجا رفتم گفتن کار قانونی نیست دندون سالم رو بکشیم این درد هم مال پوسیدگی عاج دندونته

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊
همین امروز دندون عقلمو کشیدم کشیدنی اینا درد نداست اومدم خونه دردش سروع سد خوابیدم پاشدم دیگه خون نم ...

منم چند روز پیش کشیدم جاش خیلی درد میکنه .اب دهنمو قورت میدم هم درد میگیره