2777
2789
عنوان

نفس تنگى

124 بازدید | 10 پست

بچه ها چندروزه حس نفس تنگى دارم مثلا يكى دوساعت درروز اينجورى ميشم بعد ريفلاكس معده هم دارم يعنى ميتونه ازون باشه؟اخه دكترم گفت از معدته ولى ميترسم به معدم ربطى نداشته باشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به خاطر رفلاکسه با فعالیت تنگی نفس داری یا در حال استراحتم‌داری؟تبی چیزی نداری؟

فرقى نميكنه هم در فعاليت هم عادى پيش اومده كه حس نفس تنگى پيدا كردم نه تب ندارم من ريفلاكس معده دارم 

نه عزيزم ندارم هيچ علائمى جز تنگى نفس ندارم 

اهان عزیزم میگم گلم یه دکتر ریه هم میرفتی یه تست ریه میگرفت قبل از اینکه دارو معده بخوری اگر فقط تنگی نفس داری 

چون من حالت تهوع و استفراغ ( برگشت غذا و نوشیدنی)، درد معده و سوزش معده و گلو و... دارم 

فرقى نميكنه هم در فعاليت هم عادى پيش اومده كه حس نفس تنگى پيدا كردم نه تب ندارم من ريفلاكس معده دارم ...

به خاطر رفلاکسه وگرنه اگه قلبی بود با فعالیت بیشتر میشد یا تنگی نفس میگرفتی . یا یه متهصص ریه هم‌برو یه عکس قفسه سینه بگیر 

اهان عزیزم میگم گلم یه دکتر ریه هم میرفتی یه تست ریه میگرفت قبل از اینکه دارو معده بخوری اگر فقط تنگ ...

خب عزيزم منم سوزش معده و احساس چيزى تو گلو رو داشتم ولى از وقتى دارو ميخورم برا رفلاكس معدم برطرف شده ولى نفس تنگى هنوز هست يعنى بخاطر ريه مه؟اخه بيست سالمه سنى ام ندارم يعنى ممكنه ريه هام مشكل داشته باشه؟

خب عزيزم منم سوزش معده و احساس چيزى تو گلو رو داشتم ولى از وقتى دارو ميخورم برا رفلاكس معدم برطرف شد ...

اهان پس اگر سوزش معده و اینارو داشتی نه از معدته 

میگم عزیزم چون داری قرص معده میخوری کمبود ویتامین ب میگیری به دکترت بگو که برات بنویسه امپول بکمپلکس و ب ۱۲ یا نوربیون