2777
2789
عنوان

من چی کار کنم

96 بازدید | 18 پست

اصلا بلد نیستم موهام حالت بدم ..حتی سشوار با این سشوار شونه دارا هم نمیتونم ...آخه چرا ؟؟؟؟؟؟ راه حلی دارین برام؟؟

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اموزش خود ارایی برو خیلی خوبه

آرایش بلدم مو آرایی بلد نیستم .. تو خودآرایی یاد میدن مو؟؟

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

تمرین کن من خیلی حرفه ای خودم دشوار میکشم تو کل فامیل معروف هستم واسه همین

از کجا یاد گرفتی ...با چه مارک سشواری داری؟؟؟ من پرنسلی دارم

منم بلد نیستم😐

خیلی ناراحتم  برا یه تولد هم باید برم  آرایشگاه پول بدم سشوار کنه

اکسیژن هست من موهام فر هست از بچگی دشوار میکشم و صاف میکنم موهامو الانم حرفه ای شدم در عرض چهار دق ...

من موهام مجعد هس پایینش حالت داره ...با شونه سشوار میکنی ؟؟؟ یا سشوار چرخشی داری؟؟؟ حالت دار هم بلدی براشینگ کنی برا خودت؟؟

اره هم بافت هم سشوارکشی وشنیون ساده

واقعا ؟؟؟؟؟ نمیدونستم ممنون

من موهام مجعد هس پایینش حالت داره ...با شونه سشوار میکنی ؟؟؟ یا سشوار چرخشی داری؟؟؟ حالت دار هم بلدی ...

با شونه سشوار میکشم.

آره بلدم حالت دار.

اما لخت و صاف رو بیشتر دوست دارم.

ان شاءالله واسه عید هم میرم کراتینه صافی میکنم و راحت میشم دیگه

با شونه سشوار میکشم. آره بلدم حالت دار. اما لخت و صاف رو بیشتر دوست دارم. ان شاءالله واسه عید هم ...

ان شاالله

منتظرم یه کم بلند تر بشه موهام. فقط خیلی گرون بود قیمتش اما همسرم میگه مهم نیست. برو هر شش ماه هم ب ...

برو دیگع عزیزم ریباندیگ هم خوبه