2777
2789
عنوان

حدس جنسیت جنین

1439 بازدید | 103 پست

خانما جنبه سرگرمی داره ،هرچی باشه سالم و صالح باشه ،لطفا گارد نگیرید 

پی هاش ۵ بود ، ضربان قلب تو هفته ۱۰ ،۱۸۰ بود ، صبح تا عصر حالت تهوعم بیشتره ، صبح ها حالم بهم میخوره ، از ۹۵درصد غذاهامتنفرم ، بوی غذا به حالت مرگ میبره منو ، شیرینی دوست دارم ، آلبالو و لواشک دوست دارم . میوه هارو دوست دارم ، صبح ها چای شیرین و پنیر دوست دارم بخورم ، از دوغ و ماست بدم اومده ، بستنی خیلی دوست دارم ، نوشابه هم خیلی دوست دارم ، چای هم دوست دارم با ۲۰تا قند بخورم (در حالت عادی هیچ وقت قند دوست نداشتم ) تو هفته ۸ جنین وسط بود 

🌸برای حاجتم یه صلوات مهمونم میکنید🌹🌹🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خبرم کنی ببینم درست گفتم یانه جون دقیقا مثل من بودی

میگن قلب بچه باید زیر۱۴۰تا باشه که بشه پسر من همه گفتن بچه ات پسره ولی ضربانش۱۶۴ تا بود از استرس مردم اخه میگن بالای۱۴۰تا دختره 

زندگیم فقط همسرم وتیله ام گل پسر مامان😙❤عاشقتونم❤

سلام عزیزم.. اول بگم که اصلااا ضربان قلب مهم نیست و دروغه.. من الان 26هفته ام.. تو هشت هفته برا صدا قلبش رفتم ضربان قلبش 158بود غربالگری اولمم 158بود ضربان قلبش.. اما بچم پسر بود در صورتی ک همه جا گفتن بالای140دختره.. بدویار هم اصلااا نبودم نه از چیزی بدم میومد نه هوس چیزی میکردم🙄😂به نظرم خورد و خوراک و ویار ربطی به جنسیت نداره خیلیا رو دیدم که بدویار بودن بچشون پسر بوده خیلیام بدویار بودن بچشون دختره..ولی به یه چیز خیلی اعتقاد دارم اینکه ادم وقتی بچش پسر میشه زرنگ تر از قبله.. نمیتونه یه جا بشینه و صورتشم زیباتر میشه اینو نه تنها برا خودم بلکه واسه اطرافیانممم دیدم

خدایا ازت ممنونیم بخاطر زندگی زیبامون که با دادن هدیه قشنگت زیباترش کردی.. خدیابخاطر آرامش زندگیم چقدر شکرت کنم؟ ❤️

به علائم نیست گلم 

ولی طبق این علایم میگن دختره

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  
سلام عزیزم.. اول بگم که اصلااا ضربان قلب مهم نیست و دروغه.. من الان 26هفته ام.. تو هشت هفته برا صدا ...

من تنبل شدم خیلی 🙄

🌸برای حاجتم یه صلوات مهمونم میکنید🌹🌹🌹
سلام عزیزم.. اول بگم که اصلااا ضربان قلب مهم نیست و دروغه.. من الان 26هفته ام.. تو هشت هفته برا صدا ...

نه والا این زرنگ بودنم حتی برای من اشتباه بود

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  
میگن قلب بچه باید زیر۱۴۰تا باشه که بشه پسر من همه گفتن بچه ات پسره ولی ضربانش۱۶۴ تا بود از استرس مرد ...

اثلا ثابت نشدس ولی پسر من 9هفته 162 بود ان تی و انو مالی 138حالا دوستم 162 ان تی آنومالی بود و پسره چرا حالا استرس