2777
2789
عنوان

خواهر شوهر

198 بازدید | 17 پست

پسر خواهر شوهرم همسن پسرمه تو یه جا زندگی میکنیم امسال میخان برن کلاس اول سر یه موضوعی خیلییی ازش ناراحتم تقصیر اون بوده ولی دست پیش گرفتع و قیافه میاد  به نطرتون برم مدرسع بگم تو تقسیم بندی پسرمو با پسرش تو یه کلاس نندازن میشه؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره برو بگو اینا وقتی با هم بیفتن خیلی شیطنت میکنن ولی جدا باشن حواس بقیه هم پرت نمیشه

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  

هیچ وقت خودتونو قاطی دعواهای بچه هانکنید و بچه هارم قاطی دعواها و دلخوری های خودتون نکنید

بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊

چرا باید تاوان کارای ما رو بچه ها بدن؟؟

شاید پسرت دوس دارع با پسر عمه اش تو یه کلاس باشه چه ربطی داره اخه به کلاس و مدرسه دعوای بزرگترا خواهر 

(((((📚🪞🤍روان شناس هستم🫂👩‍⚕️🦋))))) به دوستان نی نی سایت مشاوره داده میشود😉😍 بالاخره بعد از بیشتر از دو سال انتظار به ارزوم رسیدم خدایا صد هزار بار شکرت ۱۴ محرم . اول شهریور بی بی چک و ازمایشم مثبت شد خدایا به حق حسین نی نی ام سالم و سلامت بیاد بغلم و انشالله همه ی منتظرا صاحب اولاد شن دعا کنید لطفا سالم و سلامت دنیا اومدن نی نی ام 😍🥰 💚♡سخت معتقدم به جمله ی توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما♡💚زندگی باید کرد... و به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد پس به تن لحظه ی خود جامه اندوه مپوشان هرگز 😢🚫همیشه با خدا معامله کن اینجوری هم قشنگ تره و هم ارامشت بیشتره هر کاری میکنی نیتت خدایی باشه نه به خاطر آدما💋❤خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگ تره

پارسال که با هم بودیم خیلیییییی اذیتم کرد تو پیش دبستانی و اینکه گفته بهم کل کاردستییاشو میخوام بیارم تو درست کنی میگم یه کلاس باشن پدرمو در میارن به نطرتون مدیر بهش میگه؟؟؟

نه این کارو نکن . بچه ها رو لطفا قاطی دعوا بزرگترا نکنید

اصلا پسرمم پارسال باهاش ارتباط خوبی نداشت دوست نداشت کنار اون بشینه و با یکی دیگه صمیمی بود مادرش پسرشو دعوا میکرد دوست ندارع با ما باشه ولش کن با حرص میگفت میگفتم خوب به من چه بچه خودش دوست نداره با پسرت بشینه