2777
2789
عنوان

بچه ی دوست شوهرم

226 بازدید | 20 پست

دوست شوهرم با زنو بچه ش اومدن خونه ما چند روز بمونن حالا این بچه شون اعصابمو بهم ریخته هی رو مبلا بپر بپر میکنه پشتیاشو میریزه وسط رو فرش چیزی میریزه با ماژیک رو فرش خط کشید هی در یخچالو فریزرو بازو بسته میکنه مادرشم مثله چوب اصن هیچ واکنشی نشون نمیده   اعصابم بهم ریخته نمیدونم چیکار کنم از طرفی ام نمیخوام با ناراحتی برن تازه تو خودش پی پی ام کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه پارک نزدیک خونه تون هست، به همسرت بگو پیشنهاد بده آقایون با بچه برن پارک یه هوایی بخورن.

چند تا سی دی کارتون بخرین بذارین ببینه. بچه که گناهی نداره. مادرش بیخیاله و فکری برای سرگرم کردن بچه اش نکرده که اذیت نکنه

یه چند روز تحمل کن دیگه واسه همیشه که نمیخوان بمونن

این چند روز رو سعی کن مهمان نواز خوبی باشی

سر بچه رو هم با چیزای دیگه گرم کن

" تو الان تو گذشته ی آیندتی پس جایی واسه پشیمونی نزار "
اگه پارک نزدیک خونه تون هست، به همسرت بگو پیشنهاد بده آقایون با بچه برن پارک یه هوایی بخورن. چند تا ...

فکر خوبیه انقد از بچه هه لجم گرفته اصن نمیخوام چشمم بهش بیوفته

یه چند روز تحمل کن دیگه واسه همیشه که نمیخوان بمونن این چند روز رو سعی کن مهمان نواز خوبی باشی سر ...

مشکلم خرابی هاییه که به بار میاره مثلا فرش سفیدو کلی مراقبت کردم تازه م شستم. حالا راه میره چیز روش میریزه یا مبلا که هی میپره ماهم همه چیزامون تمیزو نو

نمیدونم چرا حس میکنن بچشونو شیطنتاش باید برا همه جالب باشه😐تعارفو بذارین کنار جوری که مادرش متوجه ش ...

در یخچالو که هی باز میکرد گفتم ولی بچه هه بدتر کرد لج کرد 

ایندفعه رو‌باروی خوش باش ولی دیگه رفت وامد نکن باهاشون مگه اعصابتو وسیله هاتو ازسر راه آوردی دوست من دخترش شروشیطونه هی اومدخودشو دعوت کنه خونم منم پیچوندم دیگه بااصرار بصرف عصرونه اومد دخترش خونه زندگیمو به گند کشید مامانشم ریلکس ایشششس بی شخصیتت اینجورادما من اولا جایی نمیرم‌ثانیا سالی یبار ده دقیقه یجابرم‌ بچمونمیذارم ازکنارم جم بخوره 

دوستم من همیشه پارچه زیر سفره تمیز و شسته شده دارم و بچه که تو خونه باشه، وقتی خوراکی میارم اونو پهن میکنم و به مادرش میگم برای این که بچه راحت باشه بشینه روش بخوره. بچه کلا ریخت و پاش و کثیفی داره دیگه. الان بچه های خودم میدونن فقط روی این زیر سفره ای باید چیزی بخورن. بچه مهمونمون باشه هم همین کار رو میکنم