2777
2789
ممنون خانوووم

سلام عزیزم 

ان شاالله عاقبت بخیر بشی 

ذکر سی هزار 

« أَسْتَغْفِرُاللهَ وَ أَتُوبُ إِلَیْهِ » بردار ان شاالله به مراد دلت میرسی 

خیلی میگن به شهید تورجی زاده هم متوسل بشی جواب میگیری 

بنماے رخ که باغ و گلستانم آرزوست ...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سعی کن با مطالعه اطلاعات راجع به زندگی مشترک بالا ببری خیلی سن خوبی داری 

من واقعا دلم میخواد برگردم به اون زمان 😞

جذب هم خیلی خوبه امتحان کردی ؟؟

ان شاالله عزیزم بهترین ها برات اتفاق بیفته 😘

سعی کن با مطالعه اطلاعات راجع به زندگی مشترک بالا ببری خیلی سن خوبی داری  من واقعا دلم میخواد ...

نه عزیزم تا حالا امتحان نکردم اصلا نمیدونم قاعده جذب چی هس

والا الان ازرلحاظ روحی بیشتر احتیاج به همدم دارم

نه عزیزم تا حالا امتحان نکردم اصلا نمیدونم قاعده جذب چی هس والا الان ازرلحاظ روحی بیشتر احتیاج به ه ...

میدونم ولی مشکل ما همینه درک درستی نداریم از زندگی من خودم میگم میخواستم ازدواج کنم تا خلا عاطفیم جبران کنم ولی واقعا دنیای دیگه ایه

آدرس کانال اگه دوست داری استفاده کن

@afradmosbat

گلم میگم داشتم یه زمانی زیاد شرایط ازدواج نداشتم .الان قصدش رو دارم خواستگار خوب ندارم

دیگه تصمیمی هستش که خودتون گرفتین الان دوستم تو آزمایشگاه بیمارستان میلاد کار میکنه میگه کلی اینجا پزشک یا حتی متخصص خانوم مجرد داریم .... ازدواج واقعا یه سنی داره .... ولی شما هنوز فرصت داری باز سنت زیادم بالا نیست نگران نباش 

آره ولی شرایط که اینجور پیش میره ترس از آینده نگرانم میکنه

چراترس از آینده .... نترس بلاخره پیش مییاد ... شما هم که شرایطتون بد نیست .... یه چیزی میگم میخواستم تو پیام های قبلیم بگم گفتم بگم جبهه میگرن برام 

ولی خانومی الان دیگه دوره خونه بشینی و ندیده نشناخته یکی بیاد خواستگاری گذشته .... با این رنگ و لعاب که ملت تو خیابون و مهمونی و عروسی و مراسم میگردن اونایی که ساده میگردن کمتر دیده میشن 

بلاخره مرده همیشه دنبال زیبایی زن هستش نمیشه کتمان کرد حتی اون خشک مقدساشون بین مثلاً اون آفتاب و مهتاب ندیده هاشم خوشگل رو انتخاب میکنن 

بی تعارف باید دلبری کنی و مخ بزنی 

حالا این حرفم به معنی این که همچی رو بریزی بیرون و بیحیا بشی نیست نمی‌دونم چطور توضیح بدم لوندی داشته باشی ... توضیحش سخته خوش برخود باشی تحویل بگیری شیک و مرتب بگردی دخترونه باشی 

دختر همسایه ما طلبه بودش چادری خفن روسری شیک و خوشگل چادر از این مجلسی ها بدون چادر یه مانتو شلوار های شیکی میپوشید بیاو ببین همچین سلام میکرد و گرم می‌گرفت خانوما رو هی با تعارف و ناز صحبت میکرد من می‌گفتم این چه حالی داره من حوصله این سن بالا ها و غریبه ها رو ندارم جواب مامانم رو به زور میدم این چی همه رو تحویل میگیره