2789
عنوان

خجالت

248 بازدید | 14 پست

سلام دوستای گلم من از برادر شوهر بزرگم خیلی خجالت میکشم حتی سر سفره به زور غذامو میخورم دستام میلرزه تپش قلب میگیرم عرق میکنم نمیتونم حرف بزنم میشه یه راهکاری بدین مثل اون یکی جاریم خوب بتونم حرف بزنم خجالت نشم ممنون

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خیلی با شخصیت نمیدونم چرا اینجوری میشم

شما انگار بیشتر از اینکه خجالت بکشی...ازش میترسی...آخه آدم هرجور هم که باشه این غیر منطقی...آدم فقط باید دربرابرخدا بترسه و خجالت بکشه...آدمای روی زمین که چیزی نیستن... 

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹

عزیزم تاپیکت برام خیلی جالب بود،، دقیقا عین مشکل منو داری، منم همینم و هردفعه که میریم خونه مادر شوهرم اونم با زنش هست و منم لال لال میشم، سرخ میشم میخوام حرف بزنم، اصلا علتشم نمیدونم😄 اصلا برام یه معضلی شده و رفتن به اونجا برام خیلی سخت شده آخه همیشم اون هست و مهمونم که دارن یا حرف نمیزنم یا میخوام حرف بزنم چرت و پرت میگم، اونم همیشه با حالت دلسوزی نگام میکنه😭😭

تورو خدا برام یه حمد یا صلوات یا یه دعا از ته دل کنید🙏🙏🙏😭😭😭 یه مشکل بزرگ دارم تو زندگیم،، شدیدا نیازمند دعاتون هستم
عزیزم تاپیکت برام خیلی جالب بود،، دقیقا عین مشکل منو داری، منم همینم و هردفعه که میریم خونه مادر شوه ...

خواستم ببینم مشکلتون برطرف شد؟ کاری براش نکردید؟؟ آخه من وقتی برادر شوهرم هست اصلا حرف ندارم بزنم و سکوتم فقط، خیلی اذیت میشم و خجالت میکشم

تورو خدا برام یه حمد یا صلوات یا یه دعا از ته دل کنید🙏🙏🙏😭😭😭 یه مشکل بزرگ دارم تو زندگیم،، شدیدا نیازمند دعاتون هستم