fatemehavaa مدیر عضویت: 1397/03/08 تعداد پست: 405 عنوان کیسه اب | مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 29 پست سلام دوستانکسی میدونه سوراخی کیسه آب چطوریه؟؟من ۲روزه حس میکنم یه چی ازم خارج میشه.نمیتونم تشخیص بدم که ترشح یا کیسه اب.الا یه پد گذاشتم پدانگار خیس شدهبازم نفهمیدم کیسه اب یا ترشحچطوری تشخیص بدم؟؟؟؟ تیکر تولد پسرمههه 1398/04/06 | 15:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatemehavaa مدیر استارتر عضویت: 1397/03/08 تعداد پست: 405 برو دکتر چکاب بده،وقتی خیس میشه بی رنگ مثل آب کیسه آبت اما روی حرف من نیست برو دکتر دوستم اینطوری بو ... لباس زیرم نم میگیره انگار.پد گذاشتم بعد نیم ساعت خیلی ببخشید دست کشیدم دیدم خیسه.نمیدونم میگم شاید واسه ترشح باشه تیکر تولد پسرمههه
nassim75 عضویت: 1398/03/17 تعداد پست: 2608 انقدرسونو رفتم توبارداری دیگه جرات نمیکنم به کسی چیزی بگم عزیزم این همه وقتو تحمل کردی نذار ماه اخر اتفاقی خدایی نکرده براش بیفته من بخاطر یوراخ بودن کیسه ابم هفته ۳۶ زایمان کردم
nassim75 عضویت: 1398/03/17 تعداد پست: 2608 لباس زیرم نم میگیره انگار. پد گذاشتم بعد نیم ساعت خیلی ببخشید دست کشیدم دیدم خیسه. نمیدونم م ... ترسح اونقدر نیست
مادراینده عضویت: 1396/10/14 تعداد پست: 13174 لباس زیرم نم میگیره انگار. پد گذاشتم بعد نیم ساعت خیلی ببخشید دست کشیدم دیدم خیسه. نمیدونم م ... ترشح پد خیس نمیکنه به اون حد چه ریلکیس بخدا
آیریانا عضویت: 1398/01/28 تعداد پست: 3147 لباس زیرم نم میگیره انگار. پد گذاشتم بعد نیم ساعت خیلی ببخشید دست کشیدم دیدم خیسه. نمیدونم م ... باید بری دکتر
آیریانا عضویت: 1398/01/28 تعداد پست: 3147 عزیزم باید بری دکتر معاینه کنه .اینجا ک نمیتونن ویزیتت کن.خدای نکرده اگ کیسه آبت پاره شه و بچه ات پی ... من سی و نه هفته کیس آبم پاره شده مجبور به سزارین شدم تو بیمارستانم بچه پی پی کرد خداروشکر سریع انجام شد چون خودم رو سریع رسوندن
fatemehavaa مدیر استارتر عضویت: 1397/03/08 تعداد پست: 405 چراکلاسای رایگان آمادگی زایمان نمیرین یکم اطلاعاتتونوببرین بالا یه پدبزاریک ساعت کارخونه انجام بده ... کلاساشورفتم.اما الا نمیتونم تشخیص بدم ترشحمه یا کیسه ابه تیکر تولد پسرمههه
fatemehavaa مدیر استارتر عضویت: 1397/03/08 تعداد پست: 405 عزیزم این همه وقتو تحمل کردی نذار ماه اخر اتفاقی خدایی نکرده براش بیفته من بخاطر یوراخ بودن کیسه ابم ... چطوری فهمیدی سوراخه؟آب چطوری ازت میرفت؟ یهویی خارج میشد؟ تیکر تولد پسرمههه
nassim75 عضویت: 1398/03/17 تعداد پست: 2608 چطوری فهمیدی سوراخه؟ آب چطوری ازت میرفت؟ یهویی خارج میشد؟ ن من خیلی کم خیسی احساس میکردم پدم گذاشتم اصلا طوری نبود ک بخام نگران شم بعد برا معاینه رفتم واسه تاریخ زایمانم همونجا خوابوندنم
fatemehavaa مدیر استارتر عضویت: 1397/03/08 تعداد پست: 405 ن من خیلی کم خیسی احساس میکردم پدم گذاشتم اصلا طوری نبود ک بخام نگران شم بعد برا معاینه رفتم واسه تا ... اخه ۳۲هفته که بودم همین حس داشتم رفتم تست آمنیوشور که منفی بود سونوهم دادم مقدار آبش نرمال بود.واسه همین میگم شاید دوباره بیخودی نگران شدم تیکر تولد پسرمههه
fatemehavaa مدیر استارتر عضویت: 1397/03/08 تعداد پست: 405 من سی و نه هفته کیس آبم پاره شده مجبور به سزارین شدم تو بیمارستانم بچه پی پی کرد خداروشکر سریع انجام ... خدارو شکر واست مشکلی پیش نیومد تیکر تولد پسرمههه
fatemehavaa مدیر استارتر عضویت: 1397/03/08 تعداد پست: 405 برو دکتر چکاب بده،وقتی خیس میشه بی رنگ مثل آب کیسه آبت اما روی حرف من نیست برو دکتر دوستم اینطوری بو ... بچش چند روز رفت تو دستگاه؟ تیکر تولد پسرمههه
آیریانا عضویت: 1398/01/28 تعداد پست: 3147 بچش چند روز رفت تو دستگاه؟ اصلا توی دستگاه نرفت سریع زنگ زدن دکترم اومد سالم به دنیا اومد من نه شب بیمارستان بودم تا کاری بستری رو کردند یازده بچم دنیا اومد
meri23 عضویت: 1396/03/07 تعداد پست: 4234 کلاساشورفتم. اما الا نمیتونم تشخیص بدم ترشحمه یا کیسه ابه به ماکه همه چیزوتوکلاسایادداده بودن وتشخیصش اونقدراسخت نبود امیدت فقط به اون بالایی باشه