2777
2789
عنوان

کیسه اب

289 بازدید | 29 پست

سلام دوستان

کسی میدونه سوراخی کیسه آب چطوریه؟؟

من ۲روزه حس میکنم یه چی ازم خارج میشه.

نمیتونم تشخیص بدم که ترشح یا کیسه اب.

الا یه پد گذاشتم پدانگار خیس شده

بازم نفهمیدم کیسه اب یا ترشح

چطوری تشخیص بدم؟؟؟؟

تیکر تولد پسرمههه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پاهاتو سفت کن یه سرفه بلند بکن اگه ازت آب گرم رفت سوراخی کیسه آبه وگرنه ترشح البته اگه سوراخ بود تا دوروز پاره میشد خودش

اگه مخالفی ریپلایی نکن حوصله دعوا ندارم 🖐🏼باتشکر😁                  

اگه موقع زایمانته برو بیمارستان من‌کیسه ابمو تو بیمارستان پاره کردن نمیدونم اما میگن روونه و یهو میریزه 

مامان آقا دانیال پسر بامزه و شیرین ام خدا به هر کی نداره بهترینشو بده اونایی که دارن هم سلامت نگه داره آمین❣❣💙💙

برو دکتر چکاب بده،وقتی خیس میشه بی رنگ مثل آب کیسه آبت اما روی حرف من نیست برو دکتر دوستم اینطوری بود گفتم برو دکتر نرفت دو روز بعد کامل پاره شد بچه اش سی و سه هفتگی دنیا اومد،چند هفته ایی؟

عزیزم باید بری دکتر معاینه کنه .اینجا ک نمیتونن ویزیتت کن.خدای نکرده اگ کیسه آبت پاره شه و بچه ات پی پی کرده باشه میخوای چکار کنی ی عمر پشیمونی میاره .

دعای نی نی سایتیای میگیره. میشه دعا کنین خونه بهتر بگیریم .با دعای شما خونه خریدیم ولی نمیشه خودمون بشینیم دادیم رهن .خدایا هرچی صلاحه واسمون پیش بیاد.دخترم و شوهرم امیدای زندگیمن .

چراکلاسای رایگان آمادگی زایمان نمیرین یکم اطلاعاتتونوببرین بالا

یه پدبزاریک ساعت کارخونه انجام بده یاپیاده روی کن اگه پدخیس شدبروبیمارستان نه دکتر

امیدت فقط به اون بالایی باشه