2777
2789
عنوان

چطور فکر میکنین؟؟

103 بازدید | 17 پست

توی فکر من خدا خیلی بخشنده اس اون قادر مطلقه

اما وقتی میخوای وکاری کنی که همه میگن اشتباه بخدا پشیمون میشی توی چاه میفتی......من بخدا گفتم مگه تو قادرمطلق نیستی خوب کاری کن تصمیمی که گرفتم خوب از آب دربیاد چرا همه میگن از تصمیمم دست بردارم مگه نمگین خدا از پس همه کارا برمیاد پس یه کاری کنه که همون چیزی بشه که من دلم میخواد و هم به قول دیگران تو چاه نیفتم من خدایه خودمو اینطور شناختم پس یا خدایی من شناختم اینطور نیست یا من خیلی رویایی فک میکنم من گیج شدم پس اگه میگد خدا قادر مطلقه پس دیگه این همه ترس واسه چیه؟؟؟؟من شک ندارم که خدا اگه بخواد همه چی درست میشه بزار فک کنن من احمقم من خدامو اینجور شناختم

نظر تون چیه؟؟؟؟؟

تو خیلی باارزشی

خدا قادر مطلقه نه تابع مطلق

خدا هرکاری میکنه ک میدونه درسته و درک و فهم ما انسانها به اون حد نیس....بعدم از خدا نباید ترسید از بهشت و جهنم نباید ترسید چرا ک خدا مهربانترینه اما باید از ناراحت کردن بهترین دوست ک خدا باشه ترسید

خدایا تا تو کنارمی نمیترسه دلم...بمون پیشم مثل هر ثانیه از زندگیم ک بودنت رو واضحتر از هر بودنی حس کردم...مرسی ک بهم فرصت زندگی کردن،عاشق شدن،بچگی کردن و بزرگ شدن دادی...خدایا بابت همه نعمتهایی ک دادی و ندادی شکرت😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا قادر مطلقه نه تابع مطلق خدا هرکاری میکنه ک میدونه درسته و درک و فهم ما انسانها به اون حد نیس... ...

من از خدا نمی ترسم من میگم خدا قادر مطلقه پس یعنی همه کار ازش برمیاد مگنه؟؟

تو خیلی باارزشی
من از خدا نمی ترسم من میگم خدا قادر مطلقه پس یعنی همه کار ازش برمیاد مگنه؟؟

برمیاد صدالبته

خدایا تا تو کنارمی نمیترسه دلم...بمون پیشم مثل هر ثانیه از زندگیم ک بودنت رو واضحتر از هر بودنی حس کردم...مرسی ک بهم فرصت زندگی کردن،عاشق شدن،بچگی کردن و بزرگ شدن دادی...خدایا بابت همه نعمتهایی ک دادی و ندادی شکرت😍

عزیزم اگه میبینی یه چیزی که میخوای نمیشه این قسمته

چون به ضررته خدا اینجوری خواسته

با کمال احترامی که برا همتون قائلم ولی باید بگم که هیچ خوشم نمیاد کسی تو تاپیکام نمک بازی دربیاره اگه سوالی میپرسم، جوابمم میخوام همین و بس. _تیکه بامزه نندازین لطفا دوستای عزیزم_ مرسی بوووس😘
خدا کمک میکنه تا یه جاهاییم حواسش هس اشتباه نکنیم اما بهمون عقل هم داده گفته راه درستو خودت با عقلت ...

اما اگه قلبت به عقلت تسلط گرفته باشه چی

من میخوام یکی ازدواج کنم که همه میگن اشتباه اما نمیتونم ازش دست بکشم چون عاشقش شدم پس میگم خدایا خودت کاری کن که همه چیز درست باشه اخر ازدواج طلاق نباشه خوب خدا نمیتونه این کارو کنه؟؟؟

تو خیلی باارزشی
عزیزم اگه میبینی یه چیزی که میخوای نمیشه این قسمته چون به ضررته خدا اینجوری خواسته

خوب یه کاری کنه که به ضررم نباشه مگه نمیگن همه کار ازش برمیاد

تو خیلی باارزشی
اما اگه قلبت به عقلت تسلط گرفته باشه چی من میخوام یکی ازدواج کنم که همه میگن اشتباه اما نمیتونم ازش ...

وقتی اون ادم درست نباسه و بدونه باهاش خوشبخت نیستی از قبلش بهت نشدن میده تو باید اینجا پا رو دلت بذاری وقتی صلاحت در ش نیس مث این میمونه ما یه چاه ببینیم بعد بگیم ما میپریم حالا خودت خدا یه کار کن ته چاه بسته شع مت نمیریم نمیشه که عزیزم

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
وقتی اون ادم درست نباسه و بدونه باهاش خوشبخت نیستی از قبلش بهت نشدن میده تو باید اینجا پا رو دلت بذا ...

خیلی ناراحتم دلم میخواد بمیرم خوب اگه قرار بر جدایی بودوس  چرا اون ادم سر راهم گذاشت یعنی عذابم بده  

تو خیلی باارزشی
خیلی ناراحتم دلم میخواد بمیرم خوب اگه قرار بر جدایی بودوس  چرا اون ادم سر راهم گذاشت یعنی عذابم ...

حالا اشکال طرف چیه؟

خوب تو زندگی ممکنه باخیلیا اشنا شیم عزیزم دلیل نمیشه نگهشون داریم وقتی میدونی خوشبخت نمیشی لحظاتتو خراب نکن بسپار به زمان فراموش میکنی

حالا اشکال طرف چیه؟ خوب تو زندگی ممکنه باخیلیا اشنا شیم عزیزم دلیل نمیشه نگهشون داریم وقتی میدونی خ ...

خیلی مشگل داره خودمم میدونم خیلی وحشناکه اما من یه جوریم من هیچوقت باهیچ پسری حتی حرفم نزده بودم 

تو خیلی باارزشی
 خیلی مشگل داره خودمم میدونم خیلی وحشناکه اما من یه جوریم من هیچوقت باهیچ پسری حتی حرفم نزده بو ...

چون بار اولته حس میکنی دیگه تکرار نمیشه و فراموش نمیشه اما باور کن میشه فقط بخودت زمان بوه اجازه بده ادم درست حسابی بیاد تو زندگیت

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792