2777
2789
عنوان

آمپول hcg

82 بازدید | 11 پست

بعد از امپول ترشحات تخمک گذاری داشتید؟

من هشت روز پیش آمپول زدم علائم تخمک گذاری هم نداشتم.ممکنه حتی با آمپول تخمک آزاد نشه؟

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷

دردم نداشتی؟من که امپولو میزنم میخوام بیمیرم از درد تا دو روز 

مادر که نباشی بوی تن هر نوزادی برایت رایحه بهترین عطر دنیا را دارد. مادر که نباشی لبخند شیرین هر کودکی را که می‌بینی آتشی در دلت بر پا می‌شود و قهقهه خنده هر طفلی تو را تا سرحد جنون می‌کشاند اما تو مجبوری با وجود آتشی که در دلت برپاست با سرکوب تمام احساساتت خود را بی‌اعتنا نشان دهی و به لبخند کمرنگی که به صورتش می‌زنی بسنده کنی.مادر که نباشی انگار تمام ساعات روز و شبت یک رنگ دارد و تمام در و دیوار خانه‌ات برایت خاکستری است. مادر که نباشی رویاپرداز خوبی می‌شوی که در تمام ساعات روز می‌توانی رویای در آغوش گرفتن، بوسیدن، قصه گفتن و قدم زدن با کودک خیالیت را در ذهن بپرورانی و مادر که نباشی فقط می‌توانی سر بر سجده بگذاری و بگویی خدایا شکر. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که سه شنبه ساعت پنج زدم امپولو 

چهارشنبه غروب خیلی خیلی خیلی ترشح داشتم وحشناک بود یهو ازم اومد بعد دکتر گفته بود پنج شنبه ساعت پنج صبح زندیکی داشته باش که داشتم حامله شدم اما بچم مرد 

من دوشنبه شب رابطه داشتم دیگه نداشتم تا پنج شنبه ساعت پنج صبح 

خدایا شکرت که پسرمو صحیح و سالم بهم دادی  ممنون خداجون الحمدالله رب العالمین 
دردم نداشتی؟من که امپولو میزنم میخوام بیمیرم از درد تا دو روز 

نه اصلا درد نداشتم. ولی قبلش تخمدان راستم درد میکرد.فولیکولم 18 بود گفت امروز آمپول بزن.بعد آمپول دیگه درد نداشتم.

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷
با hmg فرق داره این امپول؟؟ من دو بار اچ ام جی زده بودم قبلا

نمیدونم. اچ ام جی رو چه موقع میزنند؟

نه اصلا درد نداشتم. ولی قبلش تخمدان راستم درد میکرد.فولیکولم 18 بود گفت امروز آمپول بزن.بعد آمپول دی ...

خب اگه آمپول زدی ازاد شده دیگه من که خیلللی درد دارم قبل آمپول تا دو روز بعداز آمپول نگران نباش انشاالله این ماه باردار باشی

مادر که نباشی بوی تن هر نوزادی برایت رایحه بهترین عطر دنیا را دارد. مادر که نباشی لبخند شیرین هر کودکی را که می‌بینی آتشی در دلت بر پا می‌شود و قهقهه خنده هر طفلی تو را تا سرحد جنون می‌کشاند اما تو مجبوری با وجود آتشی که در دلت برپاست با سرکوب تمام احساساتت خود را بی‌اعتنا نشان دهی و به لبخند کمرنگی که به صورتش می‌زنی بسنده کنی.مادر که نباشی انگار تمام ساعات روز و شبت یک رنگ دارد و تمام در و دیوار خانه‌ات برایت خاکستری است. مادر که نباشی رویاپرداز خوبی می‌شوی که در تمام ساعات روز می‌توانی رویای در آغوش گرفتن، بوسیدن، قصه گفتن و قدم زدن با کودک خیالیت را در ذهن بپرورانی و مادر که نباشی فقط می‌توانی سر بر سجده بگذاری و بگویی خدایا شکر. 
من که سه شنبه ساعت پنج زدم امپولو  چهارشنبه غروب خیلی خیلی خیلی ترشح داشتم وحشناک بود یهو ازم ...

چرا سقط شد؟ چند ماهت بود سقط شد؟

خب اگه آمپول زدی ازاد شده دیگه من که خیلللی درد دارم قبل آمپول تا دو روز بعداز آمپول نگران نباش انشا ...

انشاالله هرطوری خیریته.

چرا سقط شد؟ چند ماهت بود سقط شد؟

نمیدونم بچم سالم بود چهارماه بود رفته بودم غربالگری گفت بچه مرده علایمی هم نداشتم حتی لکه بینی 

خدایا شکرت که پسرمو صحیح و سالم بهم دادی  ممنون خداجون الحمدالله رب العالمین