2777
2789

سلام من تنبلی تخمدان دارم فولیکول یکی ۲۳یکی۶ بود قرص مصرف کردم دو ماه منظم شدم دوبار ه این ماه بعد ۲۵ روز از وعده ام رد شد پریود شدم واسه تخمدان قرص خوردم ولی باردار نشدم ۱۸ سالمه ۴ساله ازدواج کردم

دعا کنید منم نی نی دار بشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگران نباش حامله میشی البته ببخشیدا‌ خیلی زوده‌ منم اینجور بودم بعد ی سال حامله شدم

من شوهرم الآنم زیاد باهام رابطه نداره میگه مشغله فکری اینا از یه طرف مادر شوهرم اینا برا بچه بهم گیر دادن

باردارمیشی عزیزم سنت کمه یکم به خودت مهلت بده،توبارداری خیلی اذیت میشی،نگران نباش همه اکثرا داشتیم ت ...

۴ ساله اقدام کردم نتیجه نگرفتم میگم برو عکس رنگی بندازم از رحمم

من شوهرم الآنم زیاد باهام رابطه نداره میگه مشغله فکری اینا از یه طرف مادر شوهرم اینا برا بچه بهم گیر ...

نگران نباش تجت نظر یه پزشک خوب مشکلی نیست حل میشه

14 سالگی ازدواج کردی؟ راضی از ازدواجت؟

**اللهم عجل لولیک الفرج**
من شوهرم الآنم زیاد باهام رابطه نداره میگه مشغله فکری اینا از یه طرف مادر شوهرم اینا برا بچه بهم گیر ...

اونا ک اهمیتی نباید داد براشون ی لشگر پسر هم بیاری از خداشونه‌ البته اگه بخوای ازش ک ی روز نگهش  داره ج میکنه ک نگیره‌ استرس نداشته باش با آرامش ب خدا بسپار 

۴ ساله اقدام کردم نتیجه نگرفتم میگم برو عکس رنگی بندازم از رحمم

مادرشوهره منم ۱۴سالگی ازدواج کرده به اون زمان۵سال بچه نیورده،هردکتری یه عیب روش میزاشته یه دکترکه فکرکنم میگه الانم هست،رفته اون بهش گفته تو تا۱۸رو رد نکنی کامل باردارنمیشی،بخاطرسن کمش بوده،دوسه ماه از۱۸سالگیش ردمیشه و شوهره منومیاره.

اگه متولد۸۰عجله نکن بارداری با سن کمم خطرناکه شرایطش سخته

دخترم،منو بابایی عاشقتیم❤❤❤
اونا ک اهمیتی نباید داد براشون ی لشگر پسر هم بیاری از خداشونه‌ البته اگه بخوای ازش ک ی روز نگهش  ...

واقعا خسته شدم 

حرفمم بزنن شوهرم پشتم نیست

واقعا خسته شدم  حرفمم بزنن شوهرم پشتم نیست

خب نزن اهمیت نده مرد ها خانوادشون‌ رو ول نمیکنن‌ مثل زن ها ... منظورم سکوت کن بی توجه باش چون ادم ها ببخشید زیادی زر میزنن‌ مته میشن میرن‌ رو اعصاب توجه نکن مادر شوهر من دیشب با کلی گله گفت پسرت!!!! گلدونم‌ رو شکوند، لبخند زدم و  گفتم خودتون حواستون. نبود حالا هم ب پسرت بگو بخره کلییی‌ غر زد اما ب من چه خخهخخ توجه نکن سرت‌ ب کار خودت باشه بیخیال