2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه یکو نیم تا دوسال داریدمیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 56 پست
روزی 10 تا فنجانم بخواد میدم میدونی مشکل کجاست با فنجان نمیخوره امروز با نهایت تلاش نصف فنجون خورد ...

خب براش بطری خوشگل  بخر من الان هنوزم با بطری شیر میدم بهش اون که برا دندون و فکش ضرر نداره 

من اونقدر به داشته هام فکر میکنم که وقت نمیشه به نداشته هام فکر کنم❤❤❤
ممنون عزیزم مشکلم اینه تو لیوان نمیخوره خیلی بخوره 60 سیسی من میگم ایراد نداره غذا بخوره شیر کم ب ...

منم پسرم یه مدت فقط شیر میخورد دیگه تخم بلدریچین. خرما. پوره میکردم. یه قاشق کوچیک عسل. از این چیزا میزدم به شیرش تا یکم جون بگیره.کلا بد غذا است وزن هم نمیگیره ولی بعضی وقتا فقط میگه شیر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب اندازه کافی شیر خورده دل نسوزون ولی کم کم بگیر یهو از دو کیلو برسونی به یه فنجون اذیتت میکنه

میگم ک گلم مشکل من اندازه شیر نیس

هر چقد میخوره بخوره فقط با فنجون

اون فقط با شیشه میخوره

با فنجان روزی یه فنجانم با زوووور میخوره

☺️
من ینی اشتباه میکنم 21 ماهگی دارم میگیرم؟ زود نیس؟ 

نه عزیزم زود نیس هر چی بچه سنش بره بالاتر وابسطه گیش بیشتر میشه ..من بچهام دوقلو بودن خیلی سختم میومد اصلا حوصله نق زدناشونو نداشتم واسه همین دیر اقدام کردم ..

اما خدا روشکر خیلی منطقی عمل کردن ..

تازه از پوشک گرفتنشونم یکیشو گرفتم اون یکی هم نگاه به خواهرش کرد اونم گف ..

کاش همه چی درست بشه

عزیزم روزا فقط یک بار بده اونم فقط موقع خوابیدنش  شبم همینطور درکل میشه روزی دوبار  بزار ...

با شیشه بدم یا لیوان؟ با شیشه بدم 2 تا شیشه کامل میخوره

اما با لیوان

شاید کلا یک فنجان بخوره

☺️
کلمه میگه روزا پوشک نمیکنم فقط شبا پوشک میبندم ظهرا میخابه  جاشو خیس نمیکنه سریع میبرم دستشویی ...

چجوری یاد دادی بهش؟ اگه بهم میگی خیلی لطف میکنی

من اصلا بلد نیستم 

منم میخوام بگیرم بلد نیستم

☺️
عزیزم میشه منم راهنمایی کنی منم دخترم خیلی وابسته ب شیرمه و‌هیچ شیر دیگه ای نمیخوره یک سال ونیم س از ...

عزیزم بچه منم خیلی وابسته بود به امید شیر من لب به غذا نمیزد بعدم دکترش گفت شیرمادر بعد از یکسال زیاد خاصیت نداره کوتاهی قد یا بلندی به ژنتیک ربط رداره دختر من شیر با فنجون میخوره و کلن ۳ شب اذیتم کرد 

گفتمش دوستت دارم گفت محبت دارید ای به گورِ پدر آنکه ادب یادش داد:)  
عزیزم بچه منم خیلی وابسته بود به امید شیر من لب به غذا نمیزد بعدم دکترش گفت شیرمادر بعد از یکسال زیا ...

خوشبحالتون منم اگه بچم شیر دیگه ای میخورد با اطمینان از شیر میگرفتمش میترسم از شیرخودم محرومش کنم و هیچ شیری نخوره اونطور حالم بدتر میشه 

دلارامي كه داري دل بر او بند/دگر چشم از همه عالم فرو بند