2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه یکو نیم تا دوسال داریدمیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 56 پست
نمیدونم فکر کنم 12 کیلو

من دخترم بشدت شیر خودم رو میخورد و لب به غذا نمیزاشت بردمش متخصص اطفال گفت خانوم اشتباه کردی تا ۱۶ ماهگی شیرش دادی وقتی دیدی بچت هیچی نمیخوره باید یکسالگی از شیر میگرتیش الان خوراکش بهتر شده شکر خدا شما هم زود اقدام کن عزیزم

گفتمش دوستت دارم گفت محبت دارید ای به گورِ پدر آنکه ادب یادش داد:)  
وای خدا چقد خندیدم پسر منم روزی تقریبا دو کیلو رو میخورد منم قطع کردم غذا دادم امروز ولی خب با فن ...

اره سعی کن با همون فنجون بدی یا برو براش از این بطری های کوچیک بگیر که دوست داشته باشه ولی روزی همون دو یا سه بار بهش بده ما ک دیگه با لبنیاتی قرارداد بسته بودیم😂

من اونقدر به داشته هام فکر میکنم که وقت نمیشه به نداشته هام فکر کنم❤❤❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پسرم طفل معصوم یک سالگی دیگه شیرمو نخورد چون تلخ شد از اولم مخالفت کرد با شیر خشک بهش سرلاک دادم ک وابسته شد و غذا نخورد ک یواش یواش سرلاکو قطع کردم و جایگزین شیر طبیعی گاو کردم چون پاستوریزه نخورد من شیرو با شیره انگور بهش میدم روزی شاید شیش هفت بار بهش بدم شبم دو تا شیشه.شیر موز با لیوان میدم شیر کاکاو با لیوان میدم دوغ و ماست میدم و در کنارش حتما بهش غذا هر چند کم میدم.من قصد دارم دو سالگی شیشرو بگیرم چون الان 19ماهشه.دلم میسوزه ک زود اقدام کنم الان تمرکزم رو پوشک گرفتنه.

من دوقلوهامو توی۲۵ماهگی از شیشه گرفتم ...بچه های منم غذا نمیخوردن خیلی وابسطه شیشه شده بودن هرچی رو میخوردن گریه میکردن میگفتن بریز داخل شیشه بخورم ...یا از خواب پا میشدن گریه میکردن میگفتن شیشم کو ..

ما هم یه روز رفتیم پارک شیشه یکی از بچه ها جا موند اومدیم خونه دخترم گف مامان شیشم کو بهش گفتم پیشی شیشه رو برده بابا بیاد بهش بگم بره بیاره ..مال اون یکی هم قایم کردم و این شد که تقریبا توی یه هفته شیشه رو ازشون گرفتم ...

ولی صبر زیاد میخواد من که خیلی خسته شدم تا از سرشون بیفته 

کاش همه چی درست بشه

من که نمیتونم ندم دایم گریه و غر که شیشه میخام . تو لیوان هم اره امتحان کردم میخوره . راستی پسر منم ...

پسر من شیشه بلد نیست بگه

امروز اصلا نذادم فقط غذا دادم

کلی اذیت کرد

شبا پانمیشه برای شیر؟ 

☺️
نمیدونم پسر من دوسال ودوماهشه تادوسالگیش شیرخشک میدادم  الان شیرپاستوریزه میخوره منتهی روزی دو ...

ممنون عزیزم

مشکلم اینه تو لیوان نمیخوره

خیلی بخوره 60 سیسی

من میگم ایراد نداره غذا بخوره شیر کم بخوزه؟ 

☺️

خانوما دختر من یکسال ونیم شیر خودمو میخوره میخام از شیر بگیرمش خیلی کم غذا میخوره اما چنتا ترس دارم اول اینکه با شیشه و لیوان هیچ شیری نمیخوره دوس نداره دوم اینکه میترسم قدش کوتاه بمونه از شیر بگیرمش 

خواهش میکنم راهنماییم کنین

خیلی بهم وابسته س مدام تو بغلمه امید دارم شیرشو قطع کنم ی کم از وابستگیش کم بشه 

دلارامي كه داري دل بر او بند/دگر چشم از همه عالم فرو بند
عقلم میگه این بچه باید غذا بخوره شیر ب دردش نمیخوره اما هی میگن شیر برا استخوان خوبه ینی روزی یه ف ...

اره شیر گاو بهش بده ولی شیشه پستونک همه رو قطع کن بچت دیگه عاقل شده زود اقدام کن 

گفتمش دوستت دارم گفت محبت دارید ای به گورِ پدر آنکه ادب یادش داد:)  

یهو اینقدر کم نکن مثلا امروز ۴ فنجان بده در کنارش غذا کامل بده میان وعده بیار

دو روز دیگه یه فنجونشو کم کن

بچه ها الان مثل معتادا شدن یهو شیرو ازش بگیری بدن درد میگیره😂

من اونقدر به داشته هام فکر میکنم که وقت نمیشه به نداشته هام فکر کنم❤❤❤