مامان_امیر_علی1 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/26 تعداد پست: 3749 عنوان بعداز چهار ماه اومدم خونه مادرم منو از خونه انداخت بیرون 2677 بازدید | 87 پست بچه ها داداشم داشت بیرون موتورشو درست میکرد مامانم بهش گفت بیا ناهار بخور اونم گفت نمیام دعواشون شد یهو دیدم مامانم شروع کرد فحش دادن و داد و بیداد رفتم بهش گفتم نکنید زشته منو شست گذاشت کنار بهم خییییییلی حرفای زشتی زد خوشو بیست تا سیلی زد با دستش کشید تو صورتم دقیق عین دیوونه ها خیلی دلم شکست داغون شدم جلو شوهرم گفت مقصر همه دعواهاتون اینه دخترم بی عقله چجور تحملش میکنی.....گفت از خونم برو بیرون.منم چمدونمو بستم اومدم خونه مادرشوهرم حالا داداشم هی زنگ میزنه بیا...داغونم چه سرنوشت غمانگیزی که کرم کوچک ابریشم.....تمام عمر قفس میبافت...ولی به فکرپریدن بود...... 1398/04/06 | 14:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_امیر_علی1 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/26 تعداد پست: 3749 خیلی دلم شکسته داغووونم😢😢😢😢😢😢😔😔😔😔😔 چه سرنوشت غمانگیزی که کرم کوچک ابریشم.....تمام عمر قفس میبافت...ولی به فکرپریدن بود......
gojira عضویت: 1397/11/11 تعداد پست: 26403 قبلش اتفاقی افتاده بود بحثی چیزی خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚 باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
dopamineخانوم عضویت: 1398/01/06 تعداد پست: 6741 عه چرا مامنت اینجوری کرد آخه جلو شوهرتعصبین؟ خانه ات را باد برد..توهنوزم نگران وزش باد در موی منی؟؟؟
مامان_امیر_علی1 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/26 تعداد پست: 3749 جلو شوهرم فحش مرده و زندم داد.....گفت شیرین عقل بهم😭😭😭😭فقط سر این که گفتم صداتونو نبرین بالا آبرومون میره میگه تو پشت داداشتو گرفتی چه سرنوشت غمانگیزی که کرم کوچک ابریشم.....تمام عمر قفس میبافت...ولی به فکرپریدن بود......
دخترایرونی57 عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 64372 از نظر روحی سالمه؟ببخشید منظوری ندارم سواله واقعا ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ
میمونمت عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 60637 اصلا نرو وقتی بری یعنی مجوز بی احترامی و سکوت در مقابلش رو به همه میدی « فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام
مامان_امیر_علی1 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/26 تعداد پست: 3749 مادرم تو زندگی خیلی سختی کشیده اینو بهونه میکنه همیشه میگه حق با منه ..شوهرم همش برذم تاسف میخوره...بخدا تن دلم خونه چه سرنوشت غمانگیزی که کرم کوچک ابریشم.....تمام عمر قفس میبافت...ولی به فکرپریدن بود......
بانویشرقیی عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 1395 دلخوری قبلی نداشته؟واینکه داداشت زنک میزنه برگردی خونه بابات؟؟
مامان_امیر_علی1 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/26 تعداد پست: 3749 واو داداشت چی گفت بعد طفلی همش گریه میکرد میگفت زشته نکن چه سرنوشت غمانگیزی که کرم کوچک ابریشم.....تمام عمر قفس میبافت...ولی به فکرپریدن بود......
شاهبانوووووووووو عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 1122 طفلی همش گریه میکرد میگفت زشته نکن چنسالشه داداشت دخترم یعنی دنیام
مامان_امیر_علی1 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/26 تعداد پست: 3749 دلخوری قبلی نداشته؟واینکه داداشت زنک میزنه برگردی خونه بابات؟؟ داداشم میگه مامان پشیمونه بیا😣ولی دلم آروم نمیشه چه سرنوشت غمانگیزی که کرم کوچک ابریشم.....تمام عمر قفس میبافت...ولی به فکرپریدن بود......
مامان_امیر_علی1 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/26 تعداد پست: 3749 چنسالشه داداشت ۱۷ چه سرنوشت غمانگیزی که کرم کوچک ابریشم.....تمام عمر قفس میبافت...ولی به فکرپریدن بود......