2777
2789

نون و ماست

نون پنیر گوجه

نون و پنیر گردو😋😋😋😋

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کنسرو

پنیر

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
ماست بیرون یخچال دو روز سالم میمونه؟

ماست فقط ترش میشه

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
عزیزم من یادمه نون پنیر میبردم مدرسه بعد دوساعت نمیشه نگاش کرد اونم تو این گرما کپک میزنه میگنده

خوب من نگفتم ک نون و پنیرو لقمه کنه😁😁اماده بخره . 

اره منظورم همونه گاز میوفته توش ترش میشه 😢😫

خوب مشگل چیه . میخوای بری بیرون؟یا یخچالت خرابه . تن ماهی ام خوبه

خوب مشگل چیه . میخوای بری بیرون؟یا یخچالت خرابه . تن ماهی ام خوبه

شوهرم کارش ساعتاش اینجوریه غذا هم نمیدن درست حسابی بهش هی مریض میشه . میگم خودم براش غذا بزارم اما نمیدونم چی بدم بش ک سالم بمونه بدتر نشه حالش خخخخ😀

شوهرم کارش ساعتاش اینجوریه غذا هم نمیدن درست حسابی بهش هی مریض میشه . میگم خودم براش غذا بزارم اما ن ...

خوب وقتی دوروز سر کاره یخچال نداره محل کارشون؟

یا مایکروویو؟.اینجوری میتونه هر چیزی ببره یا گرمش. کنه یا پنیر بخره با گوجه خیار و بربری بزنه تو رگگگگ بخدا سالم تره

خوب وقتی دوروز سر کاره یخچال نداره محل کارشون؟ یا مایکروویو؟.اینجوری میتونه هر چیزی ببره یا گرمش. ک ...

اره اما خب مغازه نداره ک بخواد گوجه موجه بخره یخچالم که همه بر میدارن میخورن