2777
2789
عنوان

سفتی زیر شکم

68410 بازدید | 34 پست

دقیقا بالای استخون مثانم وقتی که وایسادم سفت شده دراز میکشم نشون نمیده.روز 20 سیکلمه.یسری علایم دیگه هم دارم حالت تهوع نسبت به بوها.تکرر ادرار.گشنمه ولی از غذا بدم میاد.دندون درد .سردرد خفیف.اسهال حساسیت خیلی خفیف سینه.به نظرتون ممکنه باردار باشم?

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باردار بودی???? چه زود فهمیدی.سفتیش چجوری بود?

مثل اینکه یه تخم مرغ تو شکمت باشه زیر شکمم سفت شده بود خیلی خوشحال شدم وقتی فهمیدم بچه م دختره بیشتر ذوق کردم چون یه پسر داشتم ولی وقتی دخترم به دنیا اومدخنده هام به گریه تبدیل شد خدا واسه هیچکس نخواد دخترم مریض بود

مثل اینکه یه تخم مرغ تو شکمت باشه زیر شکمم سفت شده بود خیلی خوشحال شدم وقتی فهمیدم بچه م دختره بیشتر ...

اره انگار یه توپ تووشه فقط وسطشه.خدا الهی برا هیشکی گریه نخواد برای سلامتی دخترت صلوات میفرستم عزیزم.خدا به زودی زود شادی رو بهت بگردونه عزیزم

اره انگار یه توپ تووشه فقط وسطشه.خدا الهی برا هیشکی گریه نخواد برای سلامتی دخترت صلوات میفرستم عزیزم ...

عزیزم متاسفانه دخترم تو دوماهگی فوت شد ومنو یه عمر داغدار کرد الان دوساله که فوت شده لطفا واسه شادی روحش صلوات بفرست

عزیزم متاسفانه دخترم تو دوماهگی فوت شد ومنو یه عمر داغدار کرد الان دوساله که فوت شده لطفا واسه شادی ...

الهییی واقعا متاسفم .ایشالا بازم باردار شی و دخترت برات زنده شه