2777
2789
عنوان

دروغ

54 بازدید | 4 پست

من وقتی وارد زندگی با شوهرم شدم دو تا مورد گفتم که نمیتونم تحمل کنم دروغ و‌خیانت ، تازگی متوجه شدم خیلی سیگاز میکشه دور از چشم من ، و جلو‌ من تظاهر میکنه سیگار نمیکشه نمیدونم چجوری بهش بفهمونم میدونم و این موضوع اذیتم میکنه ، از یه طرف تازکی اینستاشو که چک میکنم میبینم با زنای مطلقه فامیلشون چت میکنه و مبخواد گرم بگیره البته دور از چشم خودش اینستاشو چک میگنم چون دوست ندارم به موبایلش دست بزنم دارم دیوونه میشم نمیدونم چیکار کنم من دو ماهه ازش باردارم.. برای هر تصمیم جدایی خیلی دیر شده..

چرا هرچیزی میشه اول میگید جدایی؟ انقدر راحت بزبون نیارید لطفا.

من نمیگم کاراش اشتباه نیست اما وقتی تصنیم گرفتی و وارد زندگی هم شدید مخصوصا که نفر سومی رو وارد کردید به این زندگی باید تلاش کنید برای درست شدنش، ببین علت کارش چیه؟ اونو پیدا کن شاید مشکل توی شما باشه، خواهر عزیزم ساختن زندگی سخت نیست حفظش هنر میخواد

انشالله مشکلت حل بشه خنده بیاد رو لبات

برو به روش بیار

از چتاش اسکرین یا عکس بگیر بعدا نزنه زیرش 

سیگارشم بهش بگو فردا پس فردا بچش به دنیا میاد جلوی بچه سیگار کشیدن ینی دستی دستی بچه خودشو مریض کردن 

🧡لطفا درخواست دوستی نفرستید🧡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا هرچیزی میشه اول میگید جدایی؟ انقدر راحت بزبون نیارید لطفا. من نمیگم کاراش اشتباه نیست اما وقتی ...

شوهر من هوس باز بود قبل ازدواجش به قول خودش اندازه موهای سرش دوست دختر داشته میکفت از بس با این و اون گشته دل سیر شده و دیگه دلش نمیخواد معلق او هوا بگرده ، الان چهار ساله با همیم مطمئنم با هیچکی نبود ولی الان چند وقته دوباره هوس باز شده و جالبه دنبال زنای مطلقه میره و خودش ادشون میکنه و باهاشون گرم میکیره بخدا تو زندگی جز محبت کاری نکردم انقدر تو زندگیم صبوری گردم همه صداشون درمیاد ، ولی جواب همه محبتام و صبوریام خیانته تازه من تو فضای مجازیشو دارم میبینم خدا مبدونه بیرون میره چیکارا میکنع که من بدبخت خبر نذارم

شوهر من هوس باز بود قبل ازدواجش به قول خودش اندازه موهای سرش دوست دختر داشته میکفت از بس با این و او ...

تو دوران حساسی از زندگیتون هستید، تا مطمئن نشدی نمیتونی قضاوت کنی و متهمش کنی، من پیشنهاد میدم باهاش صحبت کن حرف دلتو بزن، نزار تو دلت بمونه و تبدیل بشه به شک و رابطتتون تیره بشه

چه خوبه گذشته آدمارو تو همون گذشته بزاریم، به رو اوردن و تکرار اینکه تو گذشته چه ها کردی باعث برگشتش به اون دوران میشه عزیزم