خواهرم بچش شیش ماهه دنیااومد الان که هفت ماه و نیمه مرخص شد از بیمارستان یه هفته خونست برا چکاب بردنش هدارو شکر اعضای داخلی سالمه اما گفتن بخاطر اینکه مویرگ چشمش پاره شده باید عمل بشه بچه هفت ماهه تحمل عمل نداره بعد چشمش به اندازه خیلی ریز گوشش یکم قرمزه گناه داره خواهرم گریه میکنه شب و روز میگه بزرگتر بشه لااقل ببرمش اما دومادمون وقت گرفته هفته بعد ببرنش
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
حتما قبل عمل پیش چندتا متخصص ببرن دکترای الان بهشون اعتباری نیست
اره واقعا دختر دایی من چشمام فقط نمرشون بالا بود بعد رفت دکتر گفت باید قرنیه چشت عمل بشه رفت ی دکتر دیگه گفت نه بابا فقط عینک بزنی حالا هم مشکلی نداره ...داداش خودم تو فوتبال چشمش زخم شد گفتن مویرگ چشمت پاره شده و عمل بعدش رفت ی دکتر دیگه قطره داد اکی شد
آدم باید به باباطاهر توزندگیش داشته باشه ک بهش بگه ...گل سرخ وسفیدم چرا پژمرده حالی ...بیا قسمت کنیم دردی که داری.... که تو کوچک دلی طاقت نداری....💞خدای خوبم خودت براممعجزه کردی خودتم حافظش باش صحیح وسالم بیاد بغلم وبهمون توان لیاقت ودانشش رو بده ک پیش ما زندگی خوب وموفقی رو تجربه کنه وکلی بهش خوش بگذره...😍😍