2777
2789
عنوان

کیست در شکم جنین

877 بازدید | 11 پست

سلام دوستان.

میشه کمکم کنین.من الان در هفته سی ویک بارداری هستم و هفته پیش مشخص شد که تو شکم بچه یه کیست هستش. خیلی نگرانم .کسی هست تجربه یه همچین چیزی رو داشته باشه؟؟؟

هیچوقت از روی ظاهر همدیگه رو قضاوت نکنیم  

من ۱۴ هفتم ۲ هفته اس فهمیدم تو شکم بچم کیست داره و دکتر بهم گفت خیلی نادره این مشکل و تاحالا ندیده دوتا سونو هم همینو گفتن....

📿 ➡️ این تسبیح منه مخصوص وقتایی که میام نی نی سایت 😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانم میشه بگین کیست جنینتون چی شد به من هم گفتم جنینم کیست داره

کجاش کیست داره؟

متاسفانه من بچه رو توی هفته ۱۵ از دست دادم چون مشکلش خیلی حاد بود و فقط کیست نبود

سلام جیرجیرکی میشه بگی تکلیف کیست نوزادتون چی شد خیلی نگرانم  دکتر به منم گفته جنینم کیست تخم ...

کیست تخمدان چیزی نیست شنیدم که بعد از به دنیا اومدن از بین میره بچه من کیست تو کل فضای شکم بود و باعث شده بود روده ها تشکیل نشن و همراه خود بچه رشد میکرد

کجاش کیست داره؟ متاسفانه من بچه رو توی هفته ۱۵ از دست دادم چون مشکلش خیلی حاد بود و فقط کیست نبود

میشه لطفا بیشتر توضیح بدین؟ سایز و جنس کیست چی بود؟ عدد nt نرمال بود؟ منم این موردو دو روزه فهمیدم و هفته ۱۲ام و خیلی زیاد نگرانم

سلام منم هفته ۳۷ هستم جنینم کیست اندازه پرتقال داره هنوز نتونستن تشخیص بدن روده هست یا تخمدان ولی همه شوک میشن سونوگرافیش میکنن دکتر گف همین دنیا بیاد باید عمل بشه خیلی داغونم