2777
2789

نمیخواستیم یا نمیتونستیم بچه دار شیم ؟

اگر نمیتونستیم با توجه به شناختم از خانواده هامون حتما استقبال میکردند از قبول سرپرستی یه بچه .

ولی اگه نمیخواستیم احتمالا خیلی سعی میکرند متقاعدمون کنند که خودمون بجه دار شیم

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

من همش با خودم فکر میکنم اگه خدا بهم بچه نداد با شوهرم یه مدت میریم خارج ا ایران میگم حاملم و اینا بعد یه بچه به سرپرستی میگیرم میام اصلا هم به کسی نمیگم ماجرا رو  فقط خودمو همسرم بدونیم کافیه😃

ضامن که ‌❤‌رضا ❤باشَدمَن آهویِ دَر بَندَم،آقا بِطَلب حتماً کم میکُند از دَردم:) 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نمیخواستیم یا نمیتونستیم بچه دار شیم ؟ اگر نمیتونستیم با توجه به شناختم از خانواده هامون حتما اس ...

نه بتونید ولی خودتون نخوایید 

اره متقاعد میکنن😑

من همش با خودم فکر میکنم اگه خدا بهم بچه نداد با شوهرم یه مدت میریم خارج ا ایران میگم حاملم و اینا ب ...

من و شوهرم میگیم اینهمه بچه بی سرپرست تو دنیا هست چرا اینا پدر مادر نداشته باشن و ما یه موجود دیگه رو وارد دنیا کنیم

میگیم تا اینا هستن فعلا نیاز نیست بچه خودمون بیاریم

البته نمیدونم حرف و فکرمون درسته یا نع

من و شوهرم میگیم اینهمه بچه بی سرپرست تو دنیا هست چرا اینا پدر مادر نداشته باشن و ما یه موجود دیگه ر ...

خیلی فکر قشنگیهه👏👏

اما اگر توانایی دارین خودتون بچه بیارین اگه وسعتون کشید میتونین یا ب سرپرستی یا کمک و قیم دورادورشون بشید

ضامن که ‌❤‌رضا ❤باشَدمَن آهویِ دَر بَندَم،آقا بِطَلب حتماً کم میکُند از دَردم:) 
خیلی فکر قشنگیهه👏👏 اما اگر توانایی دارین خودتون بچه بیارین اگه وسعتون کشید میتونین یا ب سرپرستی ی ...

خودمون میتونیم بچه بیاریم وسعمونم میرسه ولی خب دوست داریم بچه به سرپرستی بگیریم 

و اگر خودمون بچه داشته باشیم شرایطش سخته