2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هزینش چنده استادا خوبن؟

اره بابا استادای ما ۷۰درصد همونایی هستن که میرن دانشگاه ازاد و دولتی درس میدن اینجام میان

والا من سال ۹۴رفتم خیلی خوب بود الان خیلی رفته بالاتر مثلا من ترمی ۷۰۰ایناهم میکشید

به رشتت هم ربط داره اگه عملی زیاد داشته باشه گرون تر مثلا تربیت بدنی گرونه چون عملیش زیاده بعد روانشناسی که من خوندم

تو مرد باش اشک کسیو در نیار نمیخاد مردباشی گریه نکنی

بستگی داره کدوم شهر هستی ولی در کل با دانشگاه های دیگه فرق نداره فرقش اینه کلاساش ازاده میتونی بری میتونی نری میان ترما هم همینطور میتونی نری ولی محاسبات نمرش خوبه برای پایان ترم

اره بابا استادای ما ۷۰درصد همونایی هستن که میرن دانشگاه ازاد و دولتی درس میدن اینجام میان والا من س ...

من شنیدم کلا استادا زیاد کلاس تشکیل نمیدن

هوا یه جوریه که موقع خواب هی باید بچرخیم که ته نگیریم 😟😛😶
بستگی داره کدوم شهر هستی ولی در کل با دانشگاه های دیگه فرق نداره فرقش اینه کلاساش ازاده میتونی بری م ...

مدرکش واسه فاند گرفتن معتبره؟

من شنیدم کلا استادا زیاد کلاس تشکیل نمیدن

چرا استاد هاش هر روزی که کلاس داشته باشن میان دانشگاه اگه دانشجویی رفته باشه سرکلاس اونا هم میان درس میدن

من خودم به شخصه چون پدرم سخت گیر بود و اجازه نمیداد شهر دیگه برم پیام نور رو انتخاب کردم که شهرخودمون باشم ازاد هم بخاطر هزینش نرفتم

من خودم به شخصه چون پدرم سخت گیر بود و اجازه نمیداد شهر دیگه برم پیام نور رو انتخاب کردم که شهرخودمو ...

مرسی عزیزمممممممم😍😍😍😍

به نظر منم خوبه استاداش که عالی بودن همه کلاسا هم تشکیل میشد بی برو برگرد فقط یکم سخته چون موقع امتح ...

پس حداقل فک کنم باسوادتر بار میان دانشجوها😜 واسه ارشد شنیدم بیشتر قبولیا از دانشگا پیامنوره