2777
2789
عنوان

بدجوری با مامانم دعوام شد

| مشاهده متن کامل بحث + 5629 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره این موضوع داره عذابم میده آخه همسايمون از اقوام هست میره واسه بقیه میگه

بذار بره بگه

منم روز قبل تولدم با خونوادم حرفم شد کلی با صدای بلند گریه کردم و درو کوبیدم خونه عموم کنار خونه ماست اونا هم شنیدن اصلا برام مهم نبود چون اون لحظه حرفایی شنیدم که تا مرز جنون برده بود منو. دلمو واقعا شکستن با حرفشون واقعا فکر میکردم از غصه زنده نمیمونم و دق میکنم

زندگی خصوصی ادما به خودشون مربوطه اهمیت نده به اطرافیان جاسوس 

اینکه می گویند:راه باز است و جاده دراز...یعنی راه رفتن باز است...اما جاده ی جبران دراز…
باورت نميشه قلب و معدم چون عصبانی شدم خیلی درد میکنه دارم مبمیرم

درک میکنم ... فقط ازت خواهش میکنم از این اتفاق تلخ درس بگیر ... و هر کاری بلدی بکن تا جفتتون فراموشش کنین ...  اما اول حال خودتو خوب کن 

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
باورت نميشه قلب و معدم چون عصبانی شدم خیلی درد میکنه دارم مبمیرم

کاملااااا درکت میکنم

چون خودمم وسواس فکری دارم،ادمو تا مرز جنون میبره

منم خیلی با مامانم دعوا میفتم گاهی هم خیلی بددد

اما سریییی ب غلطکردم میفتم و بهشمیگم غلطکردم

ب نطرم توام فردا ازش عذرخاهی کن

سرچی دعواکردین؟

آره واقعا جاسوس هم هستن

زن عموی منم فرقی با بی بی سی نداره

گفتم بذار هرچی میخواد بگه من اگه گریه نمیکردم دق مرگ میشدم از ناراحتی

تو دعوا که شیرینی پخش نمیکنن

اینکه می گویند:راه باز است و جاده دراز...یعنی راه رفتن باز است...اما جاده ی جبران دراز…
آخه اونم کم نزاشت و هر چی از دهنش دراومد بهم گفتا

میدونم ولی خب مادرته و از ولش درار و بعد یواش یواش طوری رفتا کن که اصلا وارد حریم هم نشید...اینحوری بحران بوجود نمیاد.

ناراحتم نباش اصلا حالا میخوای بزار یکی دوروز دیگه عجله نکن ولی سریع برو🌷🌷

هموطن عزیز،اگه مخالف من هستی،حتما ریپلای کن .خواهش و التماس میکنم که اگه دل پسر،دختر یا بنده ای رو شکوندید و ازش سو استفاده مالی و روحی کردید،ازش حلالیت بگیرید،(میدونم خیلی ها واسه ظلم هاشون توجیه میارن و به خودشون دروغ میگن که فلانی حقش بود یا من قصدم این نبود و یا شرایط اون روزهای من فرق داشت و باعث شد بد باشم اما باور کنید آه و نفرین اون اشخاص(یا شخص) آرامش واستون نمیزاره و تو همین دنیا روزگارتون رو سیاه میکنه،پس حلالیت بگیرید تا رنگ آرامش رو ببینید وگرنه پیش خدا درد دل کردن و اشک ریختن سودی نداره چون حق الناس هست. ممکنه اون انسان که شما به خاطر  پول و غرور باهاش بازی کردید زندگیش و روح و روانش تا ابد نابود شده باشه.پس اگه میخواید تو این دنیا و دنیای ابدی اروم باشید برید پیشش و اشک بریزید و جبران کنید.خدا از ادمایی که ادعای زرنگیشون میشه و ظالم هستن بدجوری تقاص میگیره...و پوستشون رو تو همین دنیا میکنه...ا
آره واقعا جاسوس هم هستن

عزیزم اشکالی نداره  تو دعوا که حلوا خیرات نمیکنن هر دوتون عصبی بودید مادرام خیلی دلشون مهربونه زودمیبخشن بچه هاشونو فردا یه دست گل بگیر برو از دلش دربیار مطمعن باش الان مادرتم خیلی بیشتر ازشما ناراحته بابت حرفایی که زده ودلش پر میکشه برای اینکه بری پیششو بغلت کنه و از دلت دربیاره 😍

کاملااااا درک ت میکنم چون خودمم وسواس فکری دارم،ادمو تا مرز جنون میبره منم خیلی با مامانم دعوا می ...

چی بگم والاه داداشم مریض شده هر کاری واسش میکنه سرش غرولند میکنه اعصابش ریخته بهم منم ميگم این مزیضه نیاز به محبت داره چرا اینقدر ناراحتش میکنی

میدونم ولی خب مادرته و از ولش درار و بعد یواش یواش طوری رفتا کن که اصلا وارد حریم هم نشید...اینحوری ...

نه اینکه داداشم حالش خوب نیست میخوام برم پیشش نميشه گذاشت چند روز بگذره از یه طرف هم دلم راضی نميشه برم خیلی از دست مامانم عصبانیم

شما وظیفتو انجام بده واگرم چیزی گفت به حرمت مادری وحقی که به گردنت چیزی نگو گلم مادرتم الان پشیمونه ...

واقعا  یعنی اونم ناراحته این حرفا رو بهم زده؟! فک نکنم